onsdag 31. mars 2021

Vindu uten innsyn

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her. På baderom og toalett er det vanlig å velge glass som skjermer mot innsyn.


Det kan også brukes andre steder, for eksempel ved siden av ytterdøren eller andre steder hvor det er ønskelig å slippe inn dagslys uten å tillate innsyn. Du kan velge mellom hvit matt glass og cotswold-glass. Forside Dør og vindu Glass uten mulighet for innsyn.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Dagen, hvilke typer vinduer finnes det i dag som gir utsyn men ikke innsyn , også om kvelden når det er lys inne og mørkt ute? Skal ha et stort vindu i dusjsona, men har naboer. Kan løse problemet med sånn film så vinduet ser frostet ut, kan også plante noe på utsiden, men finnes det andre løsninger? Stopp innsyn til boligen, uten å stoppe lyset.


Som en bonuseffekt vil et ekstra lag på vinduet også kunne hjelpe å isolere. Et hjørne av stua mi! I vinduet valgte vi vindusfolie pga innsyn.


Det som er så bra med folie er at lyse slippes inn like godt :) Dekorativt er det også.

Persienner skjermer for solen og hindrer innsyn. Men kvalitetspersienner er dyre og trenger vedlikehold. Dessuten er de utsatt for vær og vind. Et rimeligere alternativ er vindusfolie.


Dette er en film som festes innvendig på vindusglasset. Vindusfolien lar deg beholde dagslyset uten at noen kan se inn. Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn. Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe. Vår leverandør av solavskjerming Faber har 1års erfaring med å skreddersy kvalitetsløsninger for vinduer som hindrer innsyn og skjermer mot sol og lys.


Vi spesialtilpasser rullegardinene i ønsket mål til dine vinduer. Pris eksempel på rullegardin fra kr 79- i pris A. Energieffektiviteten i et vindu kalles U-verdi, som beskriver hvor mye varmeenergi som lekker gjennom produktet. Jo lavere U-verdi, jo bedre energiegenskaper har vinduet. Korrekt U-verdi får man kun ved å måle over hele produktet, og ikke bare på glassoverflaten. I NorDan fokuserer vi på å lage så tette vinduer som mulig.


Dersom man bor tett kan dette bety at skjermet uteplass hos nabo plutselig får innsyn fra din stue-en slik endring vil normalt være søknadspliktig. Eksempel2: Du bor i en flermannsbolig eller rekkehus hvor alle har vinduer med sprosser. Du bytter ut stuevinduene med tilsvarende store vinduer uten sprosser.


Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her!

Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Små ruter er mest utsatt. For vinduer som skal monteres på høyde over 8m. Det egner seg spesielt godt på baderomsvinduer hvor man ønsker masse dagslys uten innsyn.


I høst og vintermørket føler du deg også mer usjenert innendørs. På jobben har vi vinduer som hindrer innsyn , men når vi ser ut ser de. Jernia en liten rull, typen der vinduet ser frostet eller hva det heter. Hvis det innsyn på wc uten gardiner er det det også etter montering av film når. Noen vil hindre innsyn fra hele vinduet , mens andre velger bare halve.


Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg