fredag 19. mars 2021

Veggplater fjøs

Vi har veggplater til garasje, lager, driftsbygninger, industrilokaler, produksjonslokaler, slakteri, fiskerinæring, oppdrettsanlegg, storkjøkken, fruktlager, meieri, osv! Alle steder hvor fuktighet, krav til renhold og miljø er fremtredene. Våre landbruksplater har stort bruksområde.


Vi sender gjerne ut plateprøver og brosjyrer. For å unngå skader i rom med mye fuktighet kan du derfor bruke fuktbestandige plater. Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige rom og passer overalt hvor du trenger ekstra beskyttelse mot fuktskader, som for eksempel vaskerom, grovkjøkken, eller i kjelleren (klimaklasse 2).

Arbor ferdigmalte glatte veggplater i spon kommer i to lette og behagelige farger som passer i de fleste rom. Med et minimum av innsats kan du få lyse og smakfulle vegger som holder seg i år etter år og gir rommene dine et helt nytt utseende. Det beste er at veggene er så enkle å sette opp.


Våre PP-plater har blitt en favoritt blant snekker og byggmestere som de bruker til innredningen til stall og fjøs. Vi står klare til å hjelpe seg. Fjøssystemer Bygg leverer skreddersydde bygg tilpasset dine behov. Vi bygger i hovedsak driftsbygninger, men kan også levere redskapshus, lager, verks. Kompaktplastplater for vegg i fjøs.


Prisen er oppgitt pr.

Veggplater Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for enkel montering. Veggplater med bildedekor: Har du et bilde du bokstavelig talt vil ha på veggen? Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Stålplater i mange profiler og farger.


Takplater og fasadeplater til industri- og landbruksbygg, samt til privat bruk. Bruksområde både til fjøs , sauehus, ridehall såvel som fabrikkbygninger, maskinhaller, idrettshaller, lagerbygg, garasjer osv osv. Kan også leveres med kondensduk og lysplater.


Eg vil tru at det vil vere vanskeleg å skifte ut veggplater utan at det blir synleg. Hadde eg hatt bittskadde eller vaskskadde plater, ville eg ha lagt syrefaste plater over. PE-plater er av Polyetylen. Platene er laget av smeltet plast og er massive med glatt overflate på begge sider.


Denne typen plater egner seg godt som kledning der det er nødvendig at kledning tåler støt - gjerne i fjøs. For å gjøre fjøset komplett, forhandler vi også Orkla- Sørbåen veggplater , kompakte plastplater, vegg og forbrett, og forskjellige typer gulv til fjøs med møkkjeller. Venti-Light veggplater – transparente vindbremsplater på veggen. Vi er stolte av å ha levert tak til nytt flott fjøs i Lærdal i Sogn og Fjordane.


Disse platene har en vannfast. Fjøs er bygninger som det stilles spesielle krav til når det gjelder luftsirkulasjon, lysinnslipp, bestandighet m.

Kravene kan dessuten variere avhengig bruken av fjøset. Om det er tiltenkt kalveoppdrett eller kjøttproduksjon, for løsdrift eller om det skal ha båser. Vi bistår gjerne med innspill, skisser og tegninger, slik at sluttresultatet blir best mulig, små eller store behov, vi hjelper gjerne. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Platene passer til alt fra shoppingsentre, industribygninger og verkstedsbygninger til fjøs eller stall.


Hvorfor ikke velge Lindab byggplate som tak- og fasademateriell på hus og garasjer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg