mandag 29. mars 2021

Vindusfilm mot innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


Beskyttelse mot innsyn. Her kan du se hva vi har av vindusfilmer.

Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc. De kan også brukes som dekorasjon – klipp ut valgfritt mønster og fest på flater av glass som du vil dekorere. Heldigvis er Solfilmshop sine filmer her, for å redde dagen! Våre solfilm til vinduer blokkerer inntil av de skadelige UV-strålene og gir overlegen solbeskyttelse når solfilmen er montert.


Våre solfilmer beskytter deg mot overdreven soleksponering både på dagtid og natterstid. Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming vinduer, og filmen gir svært god effekt mot sol (mange filmer har tilnærmet 1 UV blokkering), skarpt lys og varme (reflektive filmer har varmeavisning på inntil ). Eller kanskje bruke den for å lage en dekorasjon? Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri.

Fester statisk på glassruten - bruk såpevann og nal ved montering, lim trengs ikke. Kan fjernes og gjenbrukes. Er en dekorasjonsplast som kan klippes til ønsket størrelse. Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn. Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe.


Da kan plastfolien også gjøre nytte, samtidig som du får beholde mye av lyset. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima. Foto: Fantasi Interiør. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn.


All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. Vår spesialitet er fasader og glasstak. Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper.


Fordelen ved å benytte folie på vindu er at man kan hindre innsyn uten at dette går bekostning av lysforhold. Silver mot varme og innsyn.

Maksimal solbeskyttelse og varme avvisning. Solfilm med stor refleksjon og totalt avvist solvarme med. Dette er solfilmen for deg som ønsker å stoppe alt av varme og innsyn , men fortsatt slippe inn godt med sollys.


Praktisk vinylfilm som skjermer mot innsyn. Vi kommer gjerne med forslag til dekorløsninger om det gjelder produkter til bruk i virksomheten, på messer og utstillinger. Vi leverer alt i frostet folie fra vindusfolie, solfilm, vindusfilm mot innsyn og frostet glassfolie. De fleste idéer kan synliggjøres i dekor – alt etter ditt behov.


Reflektive filmer har varmeavisning på inntil og en speiloverflate mot utvendig side. Nøytrale vindusfilmer er mer likt originalt glass og uten speiloverflate men gir fremdeles inntil varmeavisning. Det er ikke en folien som sperrer permanent for innsyn , men den fungerer som engangsspeil når det er store lysforskjeller inne og ute. Folien er elektrostatisk, og henger på vinduet uten lim.


Det betyr at du kan ta den ned når du ønsker, uten å måtte skrubbe bort gammelt lim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg