torsdag 4. mars 2021

Vegghylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. I vårt omfattende utvalg av møbler finner du både kjente og nye merker!


Norges største utvalg av design for ditt hjem.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Se vårt lekre utvalg av rimelige vegghylle r. Skap den perfekte oppbevaringsløsningen for rommet ditt på en enkel måte med en hylle.


Handle hyller online eller i butikk.

Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Ute etter en vegghylle til barnerommet? Vi har massevis av fine vegghyller for barn. Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte!


Manage your wishlist 72-. Hyller er gode fordi de gir plass til alle dine yndlingsting, men de kan også fungere som mye mer enn bare en praktisk oppbevaringsplass. Ved å benytte dem på en personlig måte kan du skape originale detaljer som overrasker og forundrer. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. En fordel ved vegghylle er imidlertid at du enkelt kan bygge høyden - opp til taket hvis ønskelig - med dem. Det sparer plass og kan derfor være bra i mindre mellomrom eller små boliger. Utnytt plassen i virksomheten optimalt med Altistore lagerreoler. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Med vår hjelp får alle barnas leker sin egen plass. Vi ser en bokhylle til barn som et sted der eventyrene bor og drømmene flyter.


Om du i stedet er ute etter en vegghylle har vi massevis av slike, enten du leter etter en med et morsomt motiv eller en mer stilren design.

Ok til den prisen, men hyllene var pinglete. Papp med noe som skal se ut som tre. Hengte de på veggen, men tok de ned og malte undersiden, som var papp, med svart hobbymaling.


For når de henger på veggen og man sitter så ser man rett i undersiden. Stilren og plasseringsvennlig vegghylle i svartlakkert metall og med hylleplan i forskjellige høyder. En flott og stilren hylle med rette linjer og hylleplan i forskjellige nivåer, som gir en åpen følelse. Den kan benyttes til oppbevaring eller til å vise fram dine personlige favoritter, fine gjenstander, bøker eller minner.


Tindra vegghylle matt grå og naturtre. Dekorativ og praktisk vegghylle designet av Pictureit. Veggskap med hengeknotter. Laget av aluminium slik at den også kan brukes utendørs.


De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. Oppbevar dvd- eller bluray-spilleren på en flott og praktisk måte. Glasshyllene kan justeres i høyden, og kablene gjemmes bort i hyllefestet. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.


En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg