fredag 19. mars 2021

Veggmaling inspirasjon

Kjøp veggmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Original Tak- og veggmaling helmatt 3. Vil du, som de fleste andre ha en farge som er beroligende på soverommet så kan du finne mer inspirasjon her. Vanlig veggmaling skal ikke brukes på tak,.


Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Finn inspirasjon i Jotuns fargekart, se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner - og se hvordan du får det vakreste resultatet. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Glansgrad sier noe om hvor mye lys som reflekteres fra overflaten, og går fra - 100.

Hva slags glansgrad malingen har vil si noe for sluttresultatet av det du skal. Butikkene tilbyr inspirasjon , kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Matt veggmaling til maling innendørs. Denne vannbaserte veggmalingen fra Hard Head er lett å male med og gir en sofistikert matt overflate.


Produktet er produsert i Sverige og inneholder ingen sterke løsemidler – bra for deg, familien din og miljøet! Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Soverommet er et viktig rom, der vi skal hvile og henter krefter. Hvilken farge du velger på soverommet kan også påvirke din søvn.


Blått er kjent å være fargen mange maler soverommet i, og her finner du inspirasjon soveromsfarge.

Ideer og inspirasjon til hjemmet. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. En morsom måte å fornye hjemmet på er å male veggene innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg