tirsdag 2. mars 2021

Vipp 13

Se utvalget og la deg inspirere! Vi har alt du trenger til kontoret. Belysning, hyller, stoler og bord. Moderne tilbehør for alle rom. Gi interiørartikler i gave.

Tips til den perfekte gaven. Salg på diverse designermøbler. Bøtten er utstyrt med et lokk av rustfritt stål som har en dempemekanisme som får lokket til å lukke seg bløtt og lydløst. Den har i tillegg en gummiring som gjør bøtten luft-tett. Vipp rommer liter.


Selve bøtten er i pulverlakkert stål og skjuler den avtagbare bøtten innvendig i galvanisert stål. Tilgjengelig i esker med ruller med poser.

Husk å velge størrelsen som passer til bøtten din. Den klassiske pedalbøtten med rundt lokk – passer utmerket på badet sammen med toalettbørsten og såpedispenseren med. Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri. Dette gjør den ideell til bruk på badet, eller til kildesortering på kjøkkenet. Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig.


Vi er forhandler av danske VIPP. De er laget i et mykt, sterkt plastmateriale, med forsterket bunn og konstruert for full utnyttelse av pedalbøttens volum. Holger Nielsens pedalspann til danske legeklinikker har siden den gang blitt et ikon og et synonym for varemerket.


Kroppen er fremstillt i pulverlakkert stål og skjuler det uttagbare innerspannet i galvanisert stål. En gummiring i bunnen skåner gulvet. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi pakker gjerne inn som gave for deg også, helt gratis selvsagt! Bunnen av pedalbøtten har en gummiring som beskytter gulvet ditt for slitasje.


Akkurat som Holger Nielsen, som skapte bøtter for danske klinikker, anser vi oss selv som verktøybyggere, og måler kvaliteten av verktøyene våre etter evnen deres til å skape bedre hverdagsopplevelser på langt sikt. Pedalbøtten er utstyrt med en utskiftbar innerbøtte, et lokk som sikrer lufttett lukking og en dempermekanisme som gir jevn lukking av lokket.

Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Du kan se alle aktuelle avtaler, følge produkter og handle smartere.


Den er ideell for bad og små rom. Stort utvalg av kvalitetsmøbler og interiør fra Skandinaviske designere. Rask levering og personlig service. Nettbutikk og 700mbutikk på Lilleaker ved CC Vest, Oslo.


Toiletlspanden er monteret med en gummiring der sikre at spanden er lufttæt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg