fredag 21. mai 2021

Wow kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.

HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow -effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet, og som du vil elske å vise frem til gjestene dine. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning.


Vi fører kjøkken fra GD Arredamenti, Multiform og Kungsäter Kök, samt et stort utvalg av hvitevarer fra Gaggenau, Siemens, Neff og mer! Da bør du hive deg på trenden hvor det er fokus på de store flatene.

Velg fronter i pasteller eller støvete nyanser – eller kanskje en blanding av det hele for å skape et virkelig personlig uttrykk. Hvitt, nordisk og minimalistisk. Med Avantgarde har vi invitert den nordiske naturen inn.


Du kan derfor velge mellom malte overflater og naturlig finér, som sammen med de mange gjennomførte detaljene i tre gir ditt uno form- kjøkken det helt riktige uttrykket. Og tvers gjennom ekte. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken , stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Barn elsker å gjøre det samme som voksne, med eget kjøkken , lekemat, komfyr, serviser og kjøkkenmaskiner har man alt man trenger for å lage mat til familie og venner. En Falcon er ikke bare nok en komfyr. I en verden hvor hvitevarene blir stadig likere, skiller Falcons unike design seg ut og etterlater et varig inntrykk hos alle du inviterer inn på kjøkkenet.


Vi er Norges fresheste forhandler av kjøkken , baderom, fliser og garderober. Hos oss finner du interiør du ikke har sett maken til andre steder. Felles for alle våre leverandører er høy kvalitet, rå design og god funksjonalitet. Våre interiørdesignere står klare til å hjelpe deg.


Sjekk ut de siste kjøkkentrendene og tips til smarte løsninger! NYTT KJØKKEN MED WOW -EFFEKT. Kjedelig, sa kjøkkenselgeren hos Carlsen Fritzøe da Britt Andersen kom innom med plantegningene sine.

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Det ble starten på et vakkert samarbeid som. Et nytt kjøkken kan se ut på mange måter – og på denne siden finner du mange eksempler på virkelige kjøkken som brukes av virkelige mennesker, hver dag. De har alle skapt et virkelig godt kjøkkenliv!


Wow , for et kjøkken og en inspirasjon til mat. Dette blir man glad av. Søte blomster i deilige pastellfarger, på rekke og rad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg