torsdag 13. mai 2021

Zone såpedispenser

Alt for hotellbadet - matter, håndtørkere og hygieneprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vask deg med grønn gørr.


Zone såpedispenser

Såpenesen er praktisk og kul. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Såpepumpen er laget av keramikk og plast, og har en fin matt finish. Kan matches med andre deler fra samme serie!


Velg mellom ulike farger. Nova baderomsserie skaper en følelse av luksus og spa-stemning med sin uimotståelige, deilige soft touch-overflate med detaljer i stål-look og et mykt formspråk. Det finnes mange forskjellige design som alle har hver sitt å by på. Match gjene med øvrige deler i Nova-serien.


Zone såpedispenser

Med en praktisk tut, og den har silikonbunn som sørger for at den står støtt på bordet eller i den veggmonterte holderen. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign. Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere.


Se et stort utvalg av bl. Flott og funksjonelt såpedispenser til badet. Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass.


En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se vårt utvalg og bestill idag. ZONE DENMARKs fargerike verden består av funksjonelle og innovative produkter som er vakre og godt gjennomtenkte.


Zone har et stilrent og moderne dansk design. Målet er å være i forkant av trender og å forvandle dem til funksjonell boligdesign som utfordrer konvensjoner, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver dag. Nova One er en baderomserie med en lekker soft touch overflate. Kommer i flere farger.


Zone såpedispenser

Ume er en delikat serie med ett rundt, rent og mykt design. Såpedispenser i fargen Velvet Purple. Fargene er nedtonet, delikate for øynene og lekre.


Nova sprer ro og harmoni i rommet- kjøkken, vaskerom eller bad. Den skaper en fornemmelse av luksus og spa-stemning med sin uimotståelighet, lekre soft-touch overflate med detaljer i stål og sin myke look. Ume såpedispenser i matt sort fra Zone Denmark. Den er utformet med en praktisk tut, og har en myk og delikat overflate. De er i forkant med tendenser og linker de til funksjonelle boligdesign, som utfordrer normen, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver dag.


Zone såpedispenser

Med Solo badeserie er det helt rene linjer. Produktene er samtidig holdt i rene farger, og de er rene, flotte og funksjonelle på baderommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg