mandag 17. mai 2021

Vimpel mal

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. Tradisjon i søm og kompromissløs kvalitet i materialer gir våre flagg og vimpler den høyeste kvalitet.


Vi leverer flagg og vimpler produsert i 1gram.

Forutsetningen for å produsere vimpel i høy kvalitet ligger i valg av søm og stoff. Stoffet farges grundig i flere omganger for å oppnå de riktige norske fargene som tåler vær og vind. Når det flagges fra en offentlig bygning kan du være ganske sikker på at det er Oslo Flaggfabrikk som har levert flagget. Forsvaret, departementer, etater, stat og. Kalles som regel bare norsk vimpel , noen kaller den også flaggvimpel.


En norsk vimpel kan variere i utseende fra produsent til produsent fordi det i flaggloven ikke er spesifisert hvordan den skal se ut. Norske vimpler fra Flaggfabrikken a. Start med å tegne en trekant etter eget ønske som du skal bruke som mal. Bruk malen til å tegne opp ønsket antall trekanter.

Er navnet bestemt kan du selfølgelig bruke det. Vi har valgt å bruke ordet Baby. Slitesterk vimpel med ekstra forsterket rygg og fastsydde plastklips.


Sydd i vevd flaggpolyester, noe som gir vakker glans og dobbelt så lang levetid. Du vil jo ha print på begge sider av vimpelen din, så klart. Er i gang med å lage en vimpel med bilder av konfirmanten.


Jeg har kopiert opp A4-ark med portretter av sønnen min August i sorthvitt. Jeg kopierer opp to like bilder av hvert portrett. Har laget en vimpel-mal og klipper A4-arkene etter denne. Dannebrog stander i 1g slidstærk polyester. Her finder du vejledning til hvordan man binder et flagknob.


Udskiftning efter behov. Begynn gjerne med å lage en mal i papp. Vimplene laget jeg enkelt ved å brette arkene i to, og klippe en vimpel i ønsket størrelse. Du finder også vimplen i høj kvalitet, så hvis du vil pryde flagstangen dag og nat året rundt, går der ikke længe, før du kan gøre netop det. Med både flag og vimpel i huset er du godt forberedt til festlige begivenheder og store mærkedage såvel som de mere almindelige dage, der heller ikke tager skade af lidt kulør.


Vimpel med trykk av logo eller ditt eget design! Produseres i flere størrelser etter dine behov.

Våre vimpler er i høy kvalitet og varer lenge! Den vertikale korsarm er forskjøvet mot flaggstangen etter mønster av de eldre. Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned gratis og bruke til dine private feiringer og hverdag.


Kjøp Vimpel , 130x130mm her. Nydelig vimpel - her har symaskinaen laaang ferie. Må si jeg beunderer dere som har pusset opp en leilighet og nå har pusset opp enda et hus- oppussing er ikke så gøy- jeg er mest glad når ting er ferdige og man kan flytte rundt på litt stash;) Håper du får ei fin uke;) 23.


FARGELEGG FLAGGET FRA SRI LANKA! Her får du Vimpel , 120x100mm til kun 18NOK med dager FULL returrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg