fredag 7. mai 2021

Vindu bad

Finn laveste nettpris her. Den eneste beskyttelsen vinduet har hatt er en plastgardin (dusjforheng tilpasset vinduets størrelse) som trekkes for før dusjing. Det som antagelig har slitt mest på vinduet er at gardinen har blitt hengende også når det ikke dusjes slik at man har fått til tider permanent dugg på vinduet og treverket rundt. Er vinduet dårlig isolert kan man oppleve kaldras.


Dårlig isolerte vinduer kan stå for opp mot av varmetapet. Enova anbefaler vinduer som har en U-verdi på 1.

Vinduer med forskjellig hengsler, tykkelser, størrelser og mye mer. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Les mer om vår bruk av. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Dusj ved vindu Ved oppussing av et eksisterende bad er det vanlig å stilles overfor dilemmaet med et vindu som er plassert så nær hjørnet at man spør seg om det overhodet er mulig å tenke inn en dusjvegg i rommet. Kanskje har det tidligere stått et badekar under vinduet som du nå vil erstatte med en pen og praktisk dusjløsning.


De skadelige UV-strålene stoppes også effektivt.

Det gjør at møbler og tekstil ikke falmer. Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes gjennom glasset. Var inne på tanken med speilfilm, men den funker jo dårlig om natten. Monter vinduet selv, og imponer både naboene og din bedre halvdel! Installer vinduer selv på 1-2-Et PVC vindu har en rekke fordeler.


Den største er nok at de krever minimalt med vedlikehol noe som fører til mindre stress i hverdagen. PVC- vinduer er med andre ord perfekt for deg som føler litt på tidsklemma. Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid.


Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her!


Fakturabetaling eller handlekonto? Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Valget ditt av vinduer har stor betydning for husets utseende. Ta en kikk på eksemplene under, og la deg inspirere til å gi huset et helt personlig uttrykk.


Bygge inn vindu på bad fra innsiden?

Vi bor i et borettslag med svært små stygge vinduer på badet. Våre profesjonelle innredningsspesialistar kan hjelpe deg med å realisere dine drumar antan det er snakk om å fornye kjøkkenet, badet eller garderoba. Våre elegante plisségardiner kan plasseres hvor som helst i vinduet for å gi fleksibel beskyttelse mot innsyn og lysstyring. De bader rommet i mykt, dempet sollys og leveres i mer enn forskjellige farger og mønstre, slik at du kan tilføre ethvert bad en moderne stil.


Lameller er praktisk og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute. Det er viktig at du starter med å sette deg grundig inn i regelverket før du begynner å bygge et nytt bad eller kaster deg ut i renovering av badet.


Det stilles nemlig store krav til overflater og materialer på badet. Veggene i et bad er utsatt for vann, og derfor må du kun bruke materialer som er godkjent til bruk i våtrom. Material- og arbeidskostnad blir høyere enn ved bruk av tradisjonell interiørmaling, og besparelsen sammenlignet med å flislegge overflatene blir derfor ikke så stor som det mange nok har en oppfatning av.


Malte overflater på bad er imidlertid et flott innslag designmessig. Energieffektiviteten i et vindu kalles U-verdi, som beskriver hvor mye varmeenergi som lekker gjennom produktet. Jo lavere U-verdi, jo bedre energiegenskaper har vinduet. Korrekt U-verdi får man kun ved å måle over hele produktet, og ikke bare på glassoverflaten.


I NorDan fokuserer vi på å lage så tette vinduer som mulig. Har du opplevd å trekke gardinene til side en morgen, og oppdage at vinduet er dekket med kondens? For særlig nå på høsten er det mange som opplever å få dugg på vinduet.


Dugg på vinduer kan ha flere årsaker. Noen ganger kan dugg på vinduene være et tegn på at noe bør gjøres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg