tirsdag 26. mai 2020

Skinnsofa design

Få det koselig med en ny sofa som passer deg. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Kjøp Skinnsofa på nett hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sofaer til lave priser.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Tusenvis av møbler på lager. Vi har et hav av fine modeller du kan velge mellom.

Og har du lyst til å utfordre deg selv og din egen kreativitet, kan du også skreddersy din helt egne sofa i vårt design selv-univers. Tonella ble først designet som en liten og nett loungestol, rakk knapt å fylle ett år før det kom til nye varianter. Produsenten Sancal og Note. Finn sofaen som møter dine behov i vårt brede utvalg.


Vi tilbyr hjemkjøring og gratis utlån av tilhenger. Velg mellom skinnsofa , veloursofa, m. Se hele utvalget her! Velg en skinnsofa som blir penere med årene.


De fleste av skinnsofaene våre finnes i flere farger, blant annet svart, offwhite, brunt og gyllenbrunt skinn. Narvskinnet er slitesterkt og lettstelt, samtidig som det puster. De naturlige variasjonene i skinnet er synlige fordi det kun er behandlet slik at det får et tynt, beskyttende belegg.


Møbelbutikk i Oslo og en møbelhandel på nettet. Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg! Baseline er kvalitet, komfort og klassisk design.


Sammenligne sofaen Tub med en sky av dun eller en skummende krus øl.

Jens Juul Eilersen har skapt en gigantisk sofa badekar, som er en orgie av mykt skum, dun og puter. Møbelgalleriet fører tidløse designersofaer, ofte med en klar skandinavisk profil. Godt håndverk, solid kvalitet og lang levetid.


I dag finnes det skinnsofaer i et bredt utvalg av varianter, og en kan velge mellom små, koselige 2-seters sofaer til store hjørnesofaer. Alt fra modeller som er veldig diskrete i sin utforming til klassiske modeller som for eksempel Chesterfield design. Hvis du trenger en mer praktisk sofa, er det mange sovesofaer å velge mellom.


Nordic i cognacfarget hud er har en tidløs design som gjør dette til en sofa for mange år fremover. Ta vare på den vakre gløden i skinnet gjennom jevnlig pleie. Nordic skinnsofa vises også øverst i artikkelen. Lekker 3-seter skinnsofa trukket i brunt skinn med sorte, stramme stålben.


Rodeo skinnsofa er en edgy sofa i tøft design – og passer inn i de aller fleste interiører. Oppdag moderne sofaer og stue- møbler fra BoConcept. Tilpass med modulsofaer, setere, setere, lounge-enheter og sovesofaer.


Heldigvis er det enkelt og billig å sørge for at sofaen forblir en trendy del av stueinnredningen i flere år fremover. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut pynteputer og pledd til sesongens farger. Våre sofaer kombinerer det beste fra to verdener. De kombinerer både design , estetikk og komfort, men like viktig er det at sofaene våre også har et kvalitetsdesign med bæredyktige materialer.


Alle sofaene våre er produsert av bæredyktige materialer som gagner miljøet. Rodeo Skinnsofa 3-seter – Brun JavaScript seems to be disabled in your browser. Lærsofaer – Kjøp billige sofaer i skinn av høy kavlitet!


Find designer sofa til dit behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg