mandag 25. mai 2020

Stilige kjøkken

Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Vi bruker kjente merkenavn som Grass på skuffer og hengsler, og for eksempel Mora på blandebatteri. Vi tilbyr derfor samme garanti på alle våre kjøkken , års funksjonsgaranti, og alle skuffer er testet for kg.

Hvitevarer er essensielle på et kjøkken , men de kan også utgjøre en vesentlig del av prisen på et nytt kjøkken. Valget avhenger av ønsker, behov og kjøkkenbudsjettet. Sveiser fagfolk kantene, kan man være sikker på å ha et bad uten fuktproblemer. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.

Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. NOREMAX produserer fronter til Ikea kjøkken. Fronter, skuffefronter, sideplater, sokler og dekorlist som passer til Ikea’s produkt serie METOD og FAKTUM. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. UNGT OG URBANT: Har du liten plass, er Udden kjøkken genialt.


Det setter i tillegg et urbant preg på rommet. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.


Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Skoginspirert kjøkken. Tre, tradisjon og håndverk møtes i Kvänums nye kjøkken Intro, som Per Fernholm designet etter minner om en stemningsfull skog. Lave sokler, listverk i tre og slanke søyler mellom skapene gir et nett og elegant uttrykk i husets favorittrom.


En tynn benkeplate i grønn granitt understreker skogassosiasjonene og lettheten. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Vi selger rammene om det gode hverdagslivet.


For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker.


Vipp kjøkken henter inspirasjon fra møbler og står på egne bein, noe som gir ekstra funksjonalitet og gjør det enkelt å rengjøre. Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper. Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner. Les mere om Breeam her. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik.


Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene. Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg