mandag 18. mai 2020

Tønsberg markise

Kvalitetsmarkiser fra Norges største produsent. Se det store utvalget her! Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser. Terrassemarkiser, vindusmarkiser, rullegardiner, plissegardiner, lamellgardiner mm.


Vi leverer i hele Vestfold.

Gratis befaring uten forpliktelser. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Tønsberg markise ANS fra , Vestfold. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!


Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne. Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb.

Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Behov for sol- eller vindskjerming? Bestill en gratis befaring på våre nettsider og motta uforpliktende tilbud!


Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Les hvordan du enkelt vedlikeholder markisen. Dette er en videreutvikling og forbedring fra wire, som ble brukt tidligere.


Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Markiser av høy kvalitet.


Trykk for å vise flere Ingen flere treff å vise.

Se vårt utvalg og bestill i dag! Foretaket har ingen registrerte ansatte. Våre ansatte har solid kunnskap i montering av glassløsninger i privatboliger, næringsbygg, bil og båt.


Vi er medlem av RIIS Bilglass. Utvendig rullgardin av perforert duk i kassett, som holder sollys og varme ute. Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom.


Lever inn puter og interiør i høst. Det kan også være kjekt å binde rundt selve markisen og firkantrøret slik at markisen holder seg i ro (det er ikke alltid at de som er gamle har duk lager de kan hvile på) 2. Her må du skru av alt som er på betjening side. Det vi kaller endegavel, der etter snekke og til slutt må du ta ut endetapp som sitter fast i duk rullen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg