torsdag 7. mai 2020

Terrassebeis brun

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS TERRASSEBRUN 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.

TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Terrassebeis Brun Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens. Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Jotun.

Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel.


La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Husk å bruke terrassebeis og ikke vanlig beis på leveggene da de fort kan bli litt klebrige. Saga linolje liter mørk brun. Opus Terrassebeis oksydgul base liter.


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Transparente, brune toner er tidløse og vakre.


Det minner oss om tjærebeisede skigarder og hyttevegger, og bærer med seg et nostalgisk preg. Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men ble mer som mørk brun.

Etter noen år er nå beisen såpass slitt at terrassen må behandles på nytt, og jeg hadde tenkt å fjerne den gamle beisen, og beise den på. Hun har gjort det mange tror ikke passer sammen-nemlig kombinasjon av brunt og grått. Mange tror at hvis du har brunt , rødt, gult hus må du ha en gylden tone på terrassegulvet. Det må du ikke, veldig pent å bryte med grått. Du må passe på at det ikke blir en kald grå som kan se blå ut, men en varm grå.


Baron Terrassebeis En vannbasert terrassebeis som gir terrassen den fargen du ønsker med en værbestandig og vannavvisende overflate. Baron Extra Terrassebeis En oljebasert terrassebeis som fremhever treverkets naturlige utseende. Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i treverket og hindrer oppsprekking og råtedannelse. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.


For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg