onsdag 20. mai 2020

Sprutvegg kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sjekk ut Sprutvegg Kjøkken. Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre.


Glassplatene og stålplatene kan også brukes andre steder enn til kjøkkenet , som for eksempel på vaskerommet over vasken. Veggplater er en rask og enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk.


Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Forny kjøkkenet på noen timer. Nytt kjøkken med maling. Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme. Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate.


Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Finansiering - BM Card. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Vi har finansierings- løsninger for deg! Meget lett å holde rent, men vårt tyngste argument da vi valgte glass var at vi kunne skifte ut bakgrunnen når vi ønsket det.


Har helt klart glass med tapet bak. Tapeten har vi skiftet ut to ganger til nå da vi ønsket nytt kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon her hos Byggmakker! Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet.


Sprutvegg kjøkken

Pleksiglass er et mye rimeligere alternativ til vanlig glass. Mitt beste tips er å velge våtromsmaling dersom du tenker å male veggen på kjøkkenet. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon.


Flislegging, gang og kjøkken ( sprut)vegg. Vurderer også og male sprutvegg (og ha glassplate) i den turkisfargen, eller en. Selger det som er igjen av Travertin mosaikk etter at kjøkkenet er ferdig.


Kan brukes til både gulv og vegg på bad og også fin som sprutvegg på kjøkken. Boligen har følgende planløsning: 1. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Vi leverer også glass på bestilling.


Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater. Vi produserer benkeplater av høy kvalitet til kjøkken og bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg