mandag 11. mai 2020

Sofa 120 cm

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Stort utvalg og lave priser. Sjekk ut Sofa 1Cm. Et trygt kjøp De fleste av våre sovesofaer har års garanti.


Kjøper du en sofaseng hos IKEA vil du få en gjesteseng av god kvalitet som varer i mange år.

Vedlikehold av den nye sofaen din IKEA selger flere sofaer hvor du enkelt kan ta av sofatrekket og vaske det i maskin. Du kan også fornye trekket til mange av sofaene. Sofa med garanti Når du kjøper sofa fra IKEA kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp. Vi har nemlig års garanti på alle våre sofaer. Sofaen er for mange midtpunktet i stuen.


Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg! Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Skal brukes på et ungdomsrom.

Herman er en populær og retropreget sofa med et mykt og rundt formspråk. Med inspirasjon fra 50-tallet kombineres flotte, gjennomtenkte detaljer slik som karakteristiske knapper i ryggen og vakre former. Designet av Christian Rudolph. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye.


En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Våre sovesofaer kan ved et enkelt grep vendes om fra seng til sofa , og omvendt - på et blunk! Velg blant 2-setere, 3-setere, hjørnesovesofa eller sovesofa med hjørnedel eller sjeselong. Sovesofa er en praktisk løsning for deg som bruker å få gjester og har mangel på senger og madrasser , men heller vil bruke sofa som gjesteseng.


Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med flere kjente leverandører, har vi madrasser og senger til alle behov. Se hele utvalget her. Se igjennom et stort utvalg av stilfulle sofaer for ethvert rom.


It is available in single colour fabric or dual colour. It will find a perfect place in your home as a small sofa or armchair depending on the space you have at your disposal. Chest modulsofa Amørkebrun. Modulsofaer laget for offentlige rom og miljøer!


Våre modulsofaer er laget etter EU-standarden. Det vil si at møblene tåler.

Nord - rammeseng med god komfort til svært god pris. Modellen har oppbevaringsplass for sengetøy. Enkel anvendelse med klikk-klakk mekanisme, sete løftes opp i fremkant ved omgjøring fra seng til sofa og vice verca.


BEDinside representerer det beste fra Hovden Møbel. Madrasslengde er alltid 2cm. Sittekomforten er like god som i en tradisjonell sofa og en BEDinside gjøres om til en behagelig seng uten å ta bort verken sitte- eller ryggputer.


Sengekomforten er så god som den kan bli en sovesofa - nær opp til en fullverdig seng. Noen sofabord har også ytterligere oppbevaring eller andre smarte detaljer som gir dem flere bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg