mandag 4. mai 2020

Tilbords ønskeliste bryllup

Tilbords ønskeliste bryllup

Hvilke ønsker har dere til bryllupet? Denne gaven bidrar til å redde liv og lindre nød. Et meningsfullt og livreddende alternativ til tradisjonell bryllupsgave. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Har du allerede liste hos oss? Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords.


Tilbords ønskeliste bryllup

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. En oversiktlig og godt organisert liste hindrer både feilkjøp og dobbeltkjøp.


Skal du være gjest i bryllup , eller planlegger du kanskje å gifte deg? I Norge har vi en lang tradisjon med å lage ønskeliste til bryllupet , og gavene skal gjerne være noe brudeparet får glede av i flere år fremover. Her har vi satt sammen en topp liste med gaver som garantert vil være en favoritt på gavebordet.


Kunder oppsøker oss når de skal kjøpe gaver til noen de er glade i, når de har lyst på noe nytt eller bare er ute etter inspirasjon og gode råd. Lag en gratis, komplett og lekker liste over ønsker til bryllupet her. Deretter dro jeg alene på TilBords og gav dem den, og de var så imponert over orden og ryddighet i den ønskelista så jeg måtte jo skryte av sambo som hadde laget den :-) Deretter var vi sammen en kveld på TilBords for å sjekke om det var noe mere vi begge ville ha på ønskelisten. Til Bords eller Christiania. En kan legge ut ønskelisten på internett.


Dere kan søke på ” ønskeliste online”, og dere vil finne mange gratise plasser dere kan registrere ønskelisten deres. Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen akkurat slik dere drømmer om. Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester.


Tilbords ønskeliste bryllup

Torsdag - Lørdag har vi fokus på Bryllup og Ønskeliste -skriving. Tilbords - Bryllup. De som registrerer Ønskeliste disse dagene får en Goodiebag og er med i trekningen av en Sabor Wokgryte i sort (verdi 9- ). Dere er også med i trekningen av et weekendopphold på et valgfritt Nordic Choice Hotel i Norge. VELKOMMEN INN til Bryllupsprat.


Her kan du søke blandt alle offentlige ønskelister hos Kitch´n. Søk etter navn, etternavn eller e-postadresse. Hos oss kan du legge inn din ønskeliste til bryllupet , og den kan sees hos alle tilbords butikker over hele landet. Mer informasjon finner du på tilbords. Trenger dere inspirasjon til bryllupet ? I et hav av produkter og stiler kan det være vanskelig å finne deres uttrykk blant glass og serviser i forskjellige farger og former.


I Christiania Glasmagasin har vi lang erfaring med å hjelpe og inspirere brudepar som dere med å finne gaveønsker fra vårt innholdsrike utvalg av merkevarer. Går dere med gifteplaner? Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg