torsdag 23. juli 2020

Tapet til ungdomsrom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige. Dette er farger som roer ne og får oss til å slappe av.


Det finnes mange nyanser innen denne sjangeren, alt fra de vakre turkise og friske sjøgrønne - til de dypere lekre tonene i blått. Her er det mange valgmuligheter, enten du ønsker å male eller tapetsere. Tør å la dem eksperimentere med farger, det verste som kan skje er at dere må male eller tapetsere om igjen om noen år!


Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større!

Vi viser deg et lite knippe tapeter til barnerom, for liten og stor. Henry tapet fra Sandberg i blåtoner er et godt valg til soverommet. Gode farger til soverom er: blått, gråblått, grønntoner, lavendel er farger som senker pulsen og gir ro. Tapet fra Sandberg: Tapet til soverom. Ralph Lauren har mange fine tapeter i kjølige toner som passer godt til soverom.


Skap det perfekte hvilested og vis din stil med våre tapet soverom. De med mindre soverom kan bruke våre tapet i 3D til å skape en illusjon av et større rom. Enten du ønsker å skape en iøynefallende kontrastvegg, dekorere alle veggene med en kombinasjon av de tapet du liker best eller ha et sammenhengende mønster på alle veggene.


Det er det ingen grunn til ! Da er det kanskje på tide å oppdatere barnerommet til et moderne ungdomsrom ? Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et soverom. Det skal gjerne være trendy, men først og fremst funksjonelt, praktisk og komfortabelt.


Rommet er et slags friste hvor det tilbringes mye tid til lekser, musikk og venner. Tapetet har papirbakside og settes enkelt opp med vanlig lim. Med halm på veggen kan du være både trendy og miljøbevisst!


Her ser du våre mest populære farger til barnerommet.

Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom, klikker du på ’Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når barnerommet skal stå klart til en liten nykommer, eller få et nytt strøk fordi den lille ikke er så liten. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Se vårt store utvalg.


Hva er vel bedre enn å synke ned i store, myke puter? Hotellputene gir god støtte til ryggen, samtidig som de er fine for øyet. Se de lekre bildene fra Halvor Bakkes kolleksjon Bed time story med Nordic Form.


Gjør soverommet lunt med et sengeteppe Bruk sengeteppet til å friske opp soverommet i fine, behagelige farger. Magiske tapeter til barnerommet. La veggene matche barnas fantasi og lekenhet, men sørg også for å sette av plass til smak, favorittfarger og en personlighet i utvikling. Tapetene våre hjelper deg å følge med i svingene når de små blir større.


Perfekt tapet på barne- og ungdomsrom – og på hjemmekontoret! En god arbeidsplass for lekser, studier eller på kontorplassen hjemme hjelper til på motivasjonen. Innen tapetverdenen er det mange morsomme motiv som kan gjøre nettopp dette. Kanskje kunne poden trengt litt ekstra motivasjon og ny giv til skolestart? Ved at du fortsetter å bruke Maxbo.


Velg lekne, fargerike og slitesterke tapeter til barnerommet. Mange ønsker tapet på veggen mellom kjøkkenbenken og overskapene som et alternativ til fliser. I dag finnes det tapeter som kan brukes til dette formålet. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.


Vi har det største utvalget i Norge og vi sender over hele landet. Velkommen til en hyggelig handel! Fra barnerom til ungdomsrom – vi gir deg triksene Det skjer mye i overgangen fra barn til ungdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg