fredag 17. juli 2020

Utvendig farge hytte

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser! Brune, gulbrune og røde farger stikker seg ut i skogen. Svakt avvikende fargetoner kan benyttes på vinduene.


Hytter på barskogstomter: Til en hytte med beliggenhet i barskogen, passer de samme fargene som for bjerkeskogsbeltet, men i tillegg kan også mørkere gråbrune og brune farger passe inn - alt etter vegetasjonens karakter.

Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel.


Alle former for brune, brungule og røde farger er uegnet for hytter i snaufjellet. Bjerkeskogsbeltet i fjellet. Her finnes det ofte skjermende småskog som gjør bebyggelsen mindre dominerende. Da passer det godt med mørkere grå eller varmgrå farger.


Vi arkitekter er som oftest bevisst på form i forhold til farge , og da vi for mange også fungerer som rådgivere, blir gjerne våre synspunkter tatt hensyn til, tror Skaara.

Hva mener du med å være bevisst på form i forhold til farge ? For eksempel det å tegne inn mindre takutstikk og andre elementer på hytter som skal stå ubehandlet. Hytter som ligger i tyngre natur kler best tyngre, og rikere farger. Om hytten har lett og ledig arkitektur, kan den passe godt til lyse og lettefarger. Mens det med en tømmerhytte vil være motsatt. Om du har en hytte i skogen bør du velge varme farger.


Når et hjem har flere avsatser og etasjer, er det siste det trenger mangfoldige farger og stilarter. Enkle trebord framhever de rene linjene i denne boligen, og den samme kledningen brukes til å avskjerme deler av verandaen. Utvendig kledning trenger ikke brukes for å bygge tradisjonelle vegger rundt bygningen din. Mørkere farger med sorthet i seg gjør seg godt i slikt terreng.


Da sklir bygget godt inn i omgivelser av trær og tett vegetasjon. Jordfarger har også mye natur i seg, og egner seg derfor godt. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist.


Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. Farger til skogshytte. Det lille plassbygde skapet fikk selvsagt bestå, men det fikk en strøk med LADY Supreme Finish i en lys farge. Rundt veggene i skogen.


Hytten var mørk i fargen , men hadde noe mer fargerike detaljer, da Berit overtok hytten.

Må alle hytter se like ut? Mange av hyttene som bygges i dag blir reist på tomter i større hyttefelt, hvor flere hytter bygges samtidig. Tomtene er gjerne små, og hyttene blir derfor liggende tett som i et boligfelt. Blir helheten best om hyttene har samme farge ? Vurderer du å skifte farge på huset eller hytta i sommer?


Opp til midtetg og inn til venstre finner vi ungdomsrommet med salong, farge -tv. På de største destinasjonene i Norge bygges det nå mange hytter med en. Utvendig panel skal beises i mørke farger og vinduene skal være.


I Telemarkhytter kan du velge mellom hovedkategorier hytter : Hytte på et plan, hytte med. Valg av farger og produkter er ikke lett når en ny hytte skal bygges. Dette gjelder både innvendig og utvendig. Hyttemannen har ikke så mange formeninger om dette (joda, han har noen få.), så jeg står egentlig ganske fritt til å velge farger og produkter. En ting er helt sikkert,- det blir ikke hvitt slik som hjemme!


Hytte utvendig huset farger En hytte er en liten, koselig hjem, ofte ligger i et landlig eller semirural området. Det finnes hytter gjemt i blant de større hus og kontorer i byer og hele hytte samfunn i resort områder og i enkelte planlagte samfunn. Bruddskifer fra Oppdal, lagt i subbus.


Bildet under ble tatt før hytta fikk et nytt strøk beis i mørkere farge. Denne gamle fargen som avbildet under heter Beito. Her er vises riktig beisfarge (Stølsbrun). Inngangsparti med Oppdalskifer. Den nye heter Stølsbrun.


Hytta i skjærgåden fikk en nye farger både utvendig og innvendig. Nye løsninger og farger i en litt sliten hytte på Geilo med et 80-talls preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg