onsdag 15. juli 2020

Teppe på soverom

Pryde soverommet dit med et vakkert teppe fra CarpetVista. Tusenvis av tepper til røverpriser. Gratis frakt på alle bestillinger. Leveringstid: 1-dager.


Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Velg mellom tusenvis av tepper til soverommet.

Rask levering og gode priser! Norges største utvalg. Alt på lager i vår butikk på Bryn. Heldekkende teppe på soverommet er rett og slett en god start på dagen.


Et teppe med bløte og myke fibre minner føttene om hvordan det er å gå ut i mykt gress en sommermorgen. Med teppe på gulvet blir det litt sommerfølelse uansett vær og årsti sier hun. Velg et lyst teppe som tar sollyset inn i rommet og viser strukturen i teppet.


Dette teppe heter Soft Touch og har en lekker beigefarge.

Mens det i hjemmets øvrige rom er vanlig å legge hardere gulv, som tregulv, laminat og vinyl, med løse tepper oppå, er det rom for å skeie litt ekstra ut på soverommet. Med et mykt, heldekkende teppe , markerer du den private sonen, og avgrenser den fra resten av boligen. Få luksusfølelse på soverommet med teppe. Bare i løpet av noen timer har du fått et nytt, mykt gulv – og det kan gjerne legges oppå det gamle gulvet. Hva med litt lun luksus på soverommet før høsten?


Naturlige materialer som bambus, egyptisk bomull og lin er mykt og deilig mot kroppen, og er særlig velegnet på soverommet på grunn av sine pustende og fuktabsorberende kvaliteter. For ikke å snakke om hvor innbydende det tar seg ut på sengen! Live fra Høie er i lin og bomull. Størrelse på seng og rom er viktige faktorer når du skal finne riktig t eppestørrelse til soverommet. Også barn som leker på gulvet vil ha glede av et teppe , som i tillegg til å oppleves som varmt, også er blant de absolutt mykeste gulvbeleggene på markedet.


Fordi teppet er mykt å gå på , vil mange oppleve mindre behov for tøfler eller klikk-klakker og i stedet kunne gå barbent eller på sokkelesten. Vegg-til-vegg teppet er særlig populært i disse rommene hvor en ofte går uten sokker og dermed har et mykt og behagelig underlag å sette fotsålen på , mener Cato Berg, kjedeleder ved Gulvspesialisten AS. Et rom med teppe vil føles mykere og mer harmonisk enn et rom uten. Tenk over farger og materialbruk når du velger teppe.


Vær smart kjøp ditt teppe direkte fra rull. Da får du rask, rimelig og sikker levering av kvalitetstepper for soverom , stue og trapp samt spesialtepper som utetepper, tepper godkjent for offentlig bruk og messetepper. Fra rullene kan vi omgående lage ditt nye gulvteppe i ønsket størrelse, farge og form.


Teppeabo har størst utvalg.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Søk etter teppe på soverom på den nye KensaQ.


Blant våre soveromstepper finner du et teppe som passer enhver soveromsinnredning. Du kan velge mellom lugg i ulike lengder, samt en rekke ulike tykkelser og materialer. Uansett hvilken type du velger, vil du få noe mykt å sette føttene på , og gi soverommet ditt den lune og rolige atmosfæren som er et slikt rom verdig.


Sett gjerne sofaen et stykke inn på teppet , delvis for å holde teppet på plass for å unngå snublekant. Stort og bredt utvalg av tepper på Kilands. Soverommet vårt har et parkett gulv som er ganske så stygt, men allikevel har vi valgt å ikke gjøre noe med det i denne omgang.


Det er ganske lite og sengen hadde stått over det verste, så det er vel det vi har tenkt. Men nå snakket vi nettop om å legge teppe på hele gulvet, altså et vegg til vegg teppe. Vi hadde for litt tid siden en annen tråd der en bruker på Hus og hage spurte om teppefliser. Der ble det dratt frem mye info om at teppe på beboelsesrom er noe som er frarådet og rikelig kunnskap om. Velg mål og form på teppet , rundt eller firkantet.


Vil du ha båndkant eller overlook. Båndkant kan du få på et utvalg av våre tepper. Ditt teppe leveres til deg på uker.


Selv om du kan dele IISBV IP-innhold i sosiale medier, f. Inter IKEA Systems B. V ikke bort, tildeler ikke og gir ikke avkall på eierskapet sitt på noen måte. Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet , og som vi vet: den som intet våger, intet vinner!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg