onsdag 22. juli 2020

Sprøytestøping plast

Industrielle prototyper og formverktøy, samt produksjon av plastprodukter. Finn laveste nettpris her. Vår Krauss Maffei 3tonner kan kjøres døgnet rundt dersom det haster eller opplaget er meget stort.


Fordeler med sprøytestøping av plast. Teknologien gir store muligheter for å skape designmessig særegne produkter og produkter med avansert funksjonalitet.

Du kan velge blant et stort antall farger og råstoff som gjør at produktet kan lages akkurat slik du ønsker. VELKOMMEN TIL EN PLASTBEDRIFT MED FOKUS PÅ KUNDETILFREDSHET. Sprøytestøping og Ekstrudering av plast. Vår arbeidsmoral bygger på nær og personlig kontakt med våre kunder.


Vi er kjent for å finne kostnadseffektive løsninger uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Store serier er nødvendig for lønnsom produksjon, da formverktøyene er relativt dyre å framstille. MVP produserer et vidt spekter av avanserte plastkomponenter i store antall gjennom sprøytestøping.

Vi produserer både 1-komponent og 2-komponent deler. Produksjonen er helautomatisk, inklusiv pakking av deler i emballasje. Hei, skal du ha noe støpt i plast ? Hos oss kan du få gjort nettopp det, ta kontakt og kom i gang.


Her kan det lages det meste av plastdeler som er sprøytestøpt. Vi tar det hele og fulle ansvar fra utarbeidelse av skisser, tegninger eller datafiler til et ferdig produkt. Vi samarbeider med de beste leverandører av plastmateriell og formverktøy både i Sverige og andre land. Plast til næringsmiddelindustrien. Bryne plast kan levere halvfabrikata konstruksjonsplast og bearbeidede produkter til næringsmiddelindustrien.


Nøkkelen til å utvikle bærekraftige løsninger for fremtidens plastprodukter er tett samarbeid og kommunikasjon mellom designer og plastprodusent. MVP går tidlig inn i prosessen og finner frem til det optimale materialet for å møte de spesifikke kravene du har til ditt produkt. Noen eksempler på bruk er emballasje, byggemateriale, leketøy, kirurgiske implantater, møbler og teknisk utstyr.


Det finnes et stort antall ulike typer plast som har ulike egenskaper. Produkter Vi tilbyr vår erfaring og kompetanse innen fleste typer tekniske plastmaterialer for sprøytestøping. Les videre OM OSS Katoplast er en spesialist på framstilling av verktøy og produksjon av sprøytestøpte plastprodukter, med tilholdssted i Halden.

Cookies Våre sider benytter cookies (informasjonskapsler), og ved å bruke miko- plast. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum consequat, orci ac laoreet cursus, dolor sem luctus lorem, eget consequat magna felis a magna. Produsent og leverandør av plast komponenter og form verktøy for sprøytestøping.


Ekspertise innen kompositt og store deler. Produksjon av produkter i plast ved sprøytestøping. Formverktøy fra Kina. Utvikling av plastprodukt fra idé til ferdig produkt. Støpt plastprodukt kan lages svært solide, med tykke vegger og stor masse.


Størrelsen varierer gjerne ifra en håndflate opp til meter store objekt. Plastproduktene er slitesterke og kan i mange tilfeller erstatte metall, og gi et lettere og rimeligere produkt. Eksempel på hva vi har laget finner du i produkt katalogen.


Kort sagt,- vi leverer alt som skal til ved fremstillingen av et nytt plastprodukt. Konstruksjon og utvikling gjør vi på vårt kontor i Oslo og produksjon foregår på vår egen fabrikk i Ytre Enebakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg