torsdag 16. juli 2020

Vipp spisebord

Vipp spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vipp spisebord

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.


Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Bordet fås også i en mellemstørrelse, og er udstyret med en stålramme med blødt afrundede hjørner, der bærer en slidstærk bordplade af enten varmepresset keramik eller sildebensmønstret eg. Vipp 9spisebord 95×2cm. Tilgjengelig som restordre.


Selve rammesystemet er lavet af massivt, pulverlakeret aluminium og er samlet med massive hjørnestolper. Metallarbeider Holger Nielsen lager en stødig pedalbøtte til sin kones frisørsalong. I løpet av de neste årene blir denne et kjent ikon i danske salonger.


Handelsbetingelser Kontrolrapport. Vi anvender cookies til at forbedre vores website og din shopping oplevelse. Hvilket spisebord liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Lagre dette produktet til en liste.


Bordets bordplade består af pressede keramisk flise. Gi meg beskjed når prisen synker. Bordet fås også i en stor version, og er udstyret med en stålramme med blødt afrundede hjørner, der bærer en, slidstærk bordplade i enten keramik eller røget eg.


Med et enkelt design og en omhyggelig forarbejdning af materialer, er bordet sikret mod daglig slitage og vil derfor holde i mange år. Virksomheden har en stor portefølje af produkter til boligindretning. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk.


Vipp9spisebord i pulverlakkert og rustfritt stål med bordplate i eikefiner fra Vipp. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Pedalbøtten, søppelspann, såpedispenser - du finner det meste til kjøkken og bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg