mandag 6. juli 2020

Tjæralin tjærebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer.


Tjæralin tjærebeis

Interiørbeisen beskytter også treverket mot gulning. Så lenge vi ikke ønsker å ha muligheten til å endre produkt senere. Det er ulike merker på markedet, og det kan noen ganger oppstå navneforvirring. Tretjære oksyderer ikke.


Maling sprekker ikke opp pga tretjære eller linolje. Den finnes i de fleste vanlige farger, inkludert hvitt, men fargene lysner betydelig ved tørking. Tjærebeis tørker langsomt - fra 1-døgn og opptil flere uker.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Se utvalget av utendørsolje. Kjøp på nett eller i butikk. Utendørs tjærebeis av høy kvalitet, gir treverket en unik lød og et eksklusivt utseende.


Basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer. Forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter som gir et vakkert utseende og meget god værbestandighet. Tjæralin kan overmales med annen overflatebehandling. Trenger ingen grunning!


Tjæralin tjærebeis

TYRILIN TJÆREBEIS er en transparent høykvalitets trebeskyttelse som gir en helt spesiell lød og et eksklusivt utseende på treverket. Er basert på naturproduktet TYRI TRETJÆRE som er blandet med utvalgte alkydoljer. Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisende overflate. Inneholder sopphindrende midler.


Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning. Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot. Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen.


Men i dag er de beste produktene vanntynnet. Velg et annet land for dine dokumenter. Tyrilin - Fjellets Lø Lier, Norway. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil.


Alt du trenger av eksteriørmaling og tilbehør. Hos Ski Bygg får du kompetanse, valgmuligheter og sterke merkevarer, i tillegg har vi alltid gode priser på maling! Baronesse serien er markedets mest komplette malingsserie. Den dekker dine behov fra gulv til tak, grunning og toppstrøk.


Serien har høyeste kvalitet og brukervennlighet for å gi deg det beste resultat. I påska behandlet jeg denne veggen med tyrilin tjærebeis. Fargerikes spesialutviklede interiørprodukter - Gir deg et perfekt sluttresultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg