tirsdag 28. juli 2020

Tavle til kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Kjøkkenet er det viktigste rommet i ditt liv. Finn dit nye kjøkken her.


Har plass for alle de viktige tingen. Det er smart å ha en tavle hengende, så du enkelt kan skrive opp ting du skal huske, matplaner eller en timeplan.

Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Book en interiørdesigner. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Mal litt av veggen, en dør eller innsiden av et skap, så har du alltid en tavle for hånden for ting du må huske!

Innsiden av et skap kan gjerne brukes til ting man skal huske. Ny tavle med kritt til for eksempel kjøkkenet , sette opp oppskrift eller dagens meny. Har opplegg til å henge opp på veggen, med to filtknotter for at veggen ikke skal få merker. Ligger ennå i plasten, med en pakke kritt.


Med en whiteboard- tavle kan du enkelt planlegge uken, og samtidig sørge for at alle kan følge med. Skriv opp hvordan uken eller måneden ser ut, og du slipper å tenke mer på det. Heng ukeplanleggeren gjerne opp på ditt kjøkken , i gangen eller du kan plassere flere på rommene til ungene og deg selv. Mal en tavle direkte på veggen.


Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. En malt tavle på kjøkkenet er både dekorativt, praktisk og morsomt. Tavle KjøKken sjelden endret.


Lag en kalender, skriv opp handlelisten eller ønsk samboeren en fin dag! Magnetisk whiteboardtavle i et kompakt format! Utmerket til midlertidige notater og påminnelser i gangen, på kjøkkenet eller på jobb. Opphenging gjøres med den medfølgende dobbeltsidige teipen eller de selvklebende magnetremsene.


Ion oppslagstavler matcher de øvrige tavletyper i Futura serien med hensyn til farger og design. Oppslagstavlenes avrundede hjørner og det skjulte oppheng gjør dem sammen med det store fargevalget til en dekorativ del av såvel undervisningslokaler som kontorer og gangarealer.

Vi har flyttet, og vil ha en glasstavle på kjøkkenet som en kan skrive beskjeder på med whiteboardmarker e. Til min forskrekkelse ser jeg at de ikke har det på Ikea i nærheten av oss i hvert fall, og så vi som kjøper alt der. Noen som vet hvor en ellers kan kjøpe sånt? Har tavle på kjøkkenet hvor vi skriver med kritt.


Supert på barnerommet, i gangen, på kjøkkenet etc. Meget praktisk tavle i romantisk vintagestil Kjempefin tavle til kritt med hvit. Veggflater, kjøkken dører og skapdører er bare noen få steder som kan bli forvandlet til kjøkken tavler når deres overflater er malt med tavle maling. Apparater, for eksempel oppvaskmaskin eller kjøleskap, kan også være malt, noe som skaper en tavle overflate som kan også gi et nytt utseende til gamle eller utdaterte apparater. Det finnes også egne plater som er laget spesielt for denne delen av kjøkkenet.


På en Whiteboard tavle kan man notere ned viktige poenger, påminnelser, idéer, enkle diagrammer, flytskjemaer med mer. Hos AJ Produkter tilbyr vi Whiteboards og magnettavler for mange typer bruk, og som passer til alt fra kontor og møte- og konferanserom til klasserom. Les under for litt mer informasjon om noen av våre typer tavler. Vi leverte en frisk treåring i barnehagen. Tilbake fikk vi en gutt som er hundre prosent invalid.


Daniel flytte hjem, men han trenger tilsyn, stell og trening hele døgnet. Dagplanen er til stor hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg