onsdag 1. juli 2020

Styling bolig

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Søk etter styling bolig på den nye KensaQ. Mange har stivnet i en stil som tilhører et annet tiår. Koselig ja, men neppe hva flertallet av boligkjøperne er på jakt etter når de leter etter ny bolig.


Ta en gjennomgang av boligen så tidlig som mulig, – Det er så lett å se seg blind på en bolig du har bodd i lenge.

Skal du selge bolig og ønsker å tiltrekke flest mulige kjøpere til visning? Vi hjelper deg å gjøre boligen delikat og innbydende slik at den kan vises fra sin beste side. Vi jobber med å fremheve din boligs positive aspekter slik at den blir mer attraktiv på markedet og flere kommer på visning.


En godt presentert bolig er utrolig viktig i en salgsprosess, og det er ofte fornuftig å la noen profesjonelle hjelpe deg med klargjøring av boligen før fotografering og visning. Vi kan bidra med alt fra små justeringer til komplett styling før salg. Les mer om våre spennende pakker og tilbud for deg og din bolig.


Fra en bolig – til et hjem. Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem andre drømmer om.

Vi avlaster deg i salgsprosessen og samme hvilke av våre tjenester du velger, så tar vi oss av informasjonsflyten og sørger for at alt det praktiske er ivaretatt. Salg eller utleie av bolig eller næringslokaler. Her foretar vi en komplett møblering og styling av din bolig ! Vi ferdigstiller 3D-bildene slik at bildene til prospektet blir mest mulig levende og innbydende for de skal kjøpe bolig som er under oppføring. Boligstyling Oslo- Boligstyling med 1 salgsgaranti-Oslo og Akershus.


Vi skaper riktig stemning, riktig romfølelse og en herlig fargeharmoni. Dette er en relativt ny tjeneste som har blitt svært godt mottatt og gitt oss nye flotte samarbeidspartnere innenfor bolig. Vi jobber for at nettopp din bolig skal skille seg ut i dagens marked. Et trent øye ser fort hvordan din bolig bør presenteres for å bli attraktiv for de rette kjøperne og trekke flere på visning.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Noen går ekstra langt: Sko i kjøleskapet og epler på gulvet, så mye koster ekstremstylingen. Riktig styling kan ha mye å si for totalinntrykket av boligen som skal selges.


Markedsføringen blir mye lettere med gode bilder og visningene fungerer normalt langt bedre i boliger som er stylet. Dessuten er det et godt virkemiddel for å treffe definerte målgrupper, i de tilfellene man har det, sier hun. MOVE boligstyling i Oslo hjelper deg med å style boligen din slik at du kan oppnå en høyere salgssum. En interiørstylet leilighet kan være lønnsomt å vise fram!


Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring.

Betale for boligstyling når du selger bolig ? De færreste av oss er proffe på interiør og styling , men med litt research og rådgivning klarer mange likevel å selv style boligen før fotografering og visning. Styling handler ikke om å pynte boligen for salg, styling er strategisk tilrettelegging og gjennomtenkt planlegging for å nå en størst mulig kjøpegruppe. Kontakt oss i dag, vi kan øke dine verdier.


All erfaring viser at styling gir høyere pris og raskere salg. Et positivt førsteinntrykk er avgjørende. Våre stylister vil skape et nøytralt og smakfullt interiør, som viser boligens unike potensiale. Vi designer også egne møbler for å hjelpe deg med basen i hjemmet.


Motivasjonen ligger i evnen til å skape, og feiringen av delmålene underveis. KONTAINER ble opprettet av kjærligheten til det visuelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg