tirsdag 30. juni 2020

Trestjerner gulvolje

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Stort utvalg av lakk og lut. Sjekk prisene og handle hos Maxbo! Malepensler, malekoster rens mm. MAXBO - Klart du kan!

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Det du trenger av maling hos Maxbo. Se utvalget og kjøp i dag! I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket. For å få en slitesterk overflate kan oljede flater etterbehandles med lakk eller hardvoksolje.

Trestjerner Gulvolje. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger.


Oljen gir en vakker lød og fargespill. Et oljebehandlet gulv føles mykt. Den egner seg også til bruk på detaljer, møbler og benkeplater. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Eksklusiv gulvolje for tre og parkett.


Produktet er lett å påføre og meget luktsvak. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. TRESTJERNER GULVOLJE KLAR 68L. Nettlager Selges ikke fra nettlager.


Det kan også være lurt å skaffe seg engangshansker. Man har litt tid mellom oljingen av hvert felt, så det var veldig greit med engangshansker som kan tas av og kastes når man skulle gjøre noe annet i mellomtiden. Treolje finishing oil 25l 24- per stk Kjøp.

Gulvoljen etterlater en smussavvisende overflate som er lett å rengjøre og vedlikeholde og som føles myk og behagelig å gå på. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Benyttes på nye og nedslipte tregulv og nedslipt parkett.


Gir en vakker glød og fargespill. All overskytende olje skal tørkes bort med filler. Gulvolje skal påføres og trekke ned i underlaget 5-min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg