onsdag 24. juni 2020

Tapet verdenskart

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Se utvalg - Kjøp online idag.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Fototapeter med verdenskart tilfører garantert mye sjarm og skjønnhet til et sted. Bla gjennom vårt kvalitetsutvalg for å se hva du liker best til ditt eget rom. På jakt etter et trendy bilde på lerret? Vi tilbyr også fri frakt og rask levering.


Velkommen til Photowall. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, evaluere bruken av enkelte elementer på nettstedet, og for å støtte tilbudet om våre tjenester. Verdenskartet har blitt en favoritt innen interiørdesign nå om dagen, i tillegg til å ha det som tapet.

Verdenskartet kan med hell være litt gammelt og slitt - som om kartet nettopp kom hjem fra en eventyrlig reise rundt jorda eller et verdenskart som er helt dekket av fargerike vannfarger. Bestill Gammel verdenskart tapet hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert.


Våre fototapeter kan leveres i akkurat de målene du ønsker, og finner du et motiv du liker, men som ikke passer helt, kan våre dyktige bilderedigerere hjelpe deg med å tilpasse bildet på best mulig måte. Tapet som blir til overs, egner seg ypperlig til ulike dekorprosjekter, for eksempel til barnebursdagen, påskepynt eller andre feiringer. Du kan også velge å få laget en 1 personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk.


Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen? Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg. Hvorfor ikke bruke en tapet med kartmønster som fondvegg? Da kan du planlegge dine neste reiser! Se vårt utvalg av tapet med kart under.


Svært formstabil og enkel å sette opp - bare rull lim på veggen og sett tapeten tørr opp i dette. Kan også brukes på våtrom ved bruk av våtromslim og kaldsveis i skjøter (som annen våtromstapet). Dette er POD - (Print-on Demand) - leveringstid ca uker etter. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.

Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg