torsdag 18. juni 2020

Ytterdør gammel stil

Langtidsholdbare vinduer og dører. Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. Byggmakker kan dører. Ytterdører og andre dører får du hos oss.


La ytterdøren stå i stil med øvrige innerdører, ved å velge et annet design til innsiden.

Klassisk profilert innerdør med tre små vinduer øverst. Oppussing av ytterdør. En ytterdør må også holde tett mot kulde, støy og være vanskelig å bryte opp.


Har du et gammelt hus bør du satse på ny dør i nostalgisk stil. Kryssbelistning (bildet til venstre) var typisk for dører og vinduer i tiden rundt unionsoppløsningen. Utstrakt bruk av glass, gjerne farget glass kom også i vanlige hus.


Hva slags dør du enn måtte ha behov for, så kan Solheim Trevare AS hjelpe deg! Ofte trenger man en dør som ikke omfatter standardmål.

Da er det fint å vite at vi tilbyr tredører laget etter spesialmål. Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes! Våre dører, vinduer, trapper og porter lages ut fra dine ønsker. Mange bygger nye hus i tradisjonell stil.


Da hører ytterdører i gammel stil til. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Mørk ytterdør med xsprosse og sidefelt. Dobbel ytterdør med overlys. Spesialdør med to sidefløyer.


Det er noen ting det er viktig å tenke over før du velger ny dør: 1. Hvor skal døren brukes? Vi hjelper deg gjerne å finne ut hva som er riktig dør for deg! Hvilken farge skal ytterdøren ha? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ved å velge en ytterdør med glass kan du gjøre den forbindelsen mer åpen og la dine gjester føle seg velkommen i ditt hjem allerede før de har gått inn.

Slipp lyset inn og gjør gangen mer romslig. Ofte kan entrén bli litt mørk om man har en tett ytterdør. Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi holder til i hall B– 16. Vi ser frem til å møte.


Vi har par-ytterdører i gammel stil fra de fleste tidsperioder. Finner du ikke “din” par- ytterdør ? Send et bilde, tegning eller skisse, så tar vi utgangspunkt i den. Fremstilles i 1til 1mm bredde og høyde opptil 2mm uten overlys, men med Accoya-furu.


Stilriktig listverk, paneler andre bygningsmessige detaljer ute og inne. Via vårt forhandlernettverk kan vi levere til hele landet. VERDIFULL Dører og tilbehør som verner om det du er glad i. Beskyttelse mot ly innbrudd og brann. Hvis du overveier å skaffe en ny ytterdør til ditt hjem, men ikke har funnet den perfekte match til din stil , bør du huske at dører med glass kan gjøre noe ekstra for. Les også: Henning setter inn ny dør i gammel stil i svenskehuset.


Da snekkeren rev av panel for å avdekke de opprinnelige døråpningene,. Alt fra pene nyere dører i. Når du skal velge ytterdør , er det selvsagt også mange andre forhold å ta hensyn til. I ADVANCE-LINE sortimentet har vi tre ulike serier med modeller som passer alt fra det klassiske til det moderne hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg