torsdag 25. juni 2020

Solskjerming skråvinduer

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Sjekk ut solskjerming skråvinduer. Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Ett skjema-flere tilbud fra lev.

Utvendig monterte persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir laveste avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Utvendig solskjerming hindrer oppvarmingen i en mye større grad enn det innvendig solskjerming gjør, selv om at innvendig solskjerming også minsker soloppvarmingen. Forskjellen mellom disse er at utvendig solskjerming reflekterer bort solstrålene og absorberer opp nærmest av den potensielle soloppvarmingen.


Vil du redusere varmepåvirkningen fra sola om sommeren, må du skjerme utvendig, og all standard utvendig solskjerming er laget for firkantede vinduer. Vi ser at arkitekter og husdesignere bruker masse skråvinduer for tiden, men uten tanke på kravet til termisk inneklima i byggteknisk forskrift, sier salgssjef Robert Selvaag i Fasadeprodukter. Solskjerming for skråvindu, takvindu og spesialvinduer!


Skråvindu, takvindu og spesialvinduer kan være en utfordring når du trenger solskjerming. Vi har gode solskjermingsløsninger til skråvindu, takvindu og andre spesialdesignet vindusløsninger.

Til skråvinduer og takvinduer er ofte plissègardiner det beste alternativet. Persienner i aluminium gir et diskret og ekslusivt utseende. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.


Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og som romdeler.


Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål. Smarte løsninger til både skråvinduer og ekstra store stuevinduer mm. I mitt hode vil de to nest øverste bladene, de som bare henger i en trå men er betydelig lengre på den ene siden enn på den andre, ikke henge vannrett slik.


Sommersola kan være hard mot både sart hud og ømfintelige tekstiler. God solskjerming gjør sommerdagene levlige og sørger for at møbler og interiør ikke blekner bort i sollyset. I dag kan du velge mellom en rekke former for solskjerming. Noen er ment for innendørs bruk, andre for utendørs bruk, og enkelte kan du bruke både inne og ute.


Alle våre solskjermingsprodukter kan spesialtilpasses ut fra behov og ønsker. Alle modeller kan lett styres med fjernkontrollsystem eller manuelt.

Skråvinduer er ofte satt inn for å slippe inn ekstra lys i et rom hvor det er høyt under taket, eller i en loftsetasje. Disse vinduene er sjarmerende, men det kan være vanskelig å finne gardiner som passer, spesielt hvis du vil ha et rent inntrykk som ikke gjemmer bort formen på vinduet. Ulike rom har ulike behov knyttet til solskjerming.


Våre plisségardiner kan derfor leveres med ulik solskjermingsgrad: transparent, semi-transparent, solreflekterende, delvis mørkleggende og mørkleggende. På soverommet vil det for eksempel være ideelt med mørkleggende gardiner, for å stenge lyset ute mens man sover. I hverdagsrom som stue og kjøkken, bør man få tilstrekkelig med lys inn i rommet selv om solskjermingen er nede, mener Sandvoll. Ser man får også plissegardin og persiener.


Mener å ha sett utvendig screen for skråvinduer , men finner ikke det nå. Det er nok også en langt dyrere løsning. Har selv god erfaring med Fasadeprodukter. Andre kan jeg ikke uttale meg om desv.


Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen. Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg