mandag 1. juni 2020

Stue og kjøkken i ett

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. SLO SAMMEN KJØKKEN OG STUE : Etter at stue og kjøkken ble slått sammen, har det skapt større fellesskap hjemme hos familien.

I dette lyse kjøkkenallrommet er kjøkken og spisebord i matchende utførelse. Det binder de to sonene sammen. Både kjøkkenet og skjenken ved spiseplassen er fra HTH.


Det naturfargede eikegulvet i heltre gir en lun glød til det hvite rommet. I interiørdesignerens stue er det ikke dører, men store åpninger som gjør at barn og voksne kan bevege seg lett rundt i allrommet. Hvis du har barn så sørg for at det er plass til store og små. Få inspirasjon og tips til innredning av et åpent kjøkken. Drømmer du om å få et kjøkken -allrom hvor det er en naturlig overgang mellom kjøkken og stue , og plass til hele familien?


Er det plass til et kjøkken i stuen?

Det er mange som ønsker seg en åpen løsning for kjøkken og stue. I vårt tilfelle er man nødt til å se etter en slik løsning, da det gamle kjøkkenet skal omdisponeres til bad. Så da er oppgaven: Få plass til et bra kjøkken i stuen, samtidig som rommet beholder sitt stuepreg i sofaavdelingen. Innredning blir spesialtilpasset og bygges med materialer fra EGGER.


Da Katarzyna og Mikolaj bygde om leiligheten sin, gikk de for en åpen løsning med bare ett soverom. Sovesofaen er en smart løsning som gjør at venner og familie kan overnatte selv om paret ikke har et eget gjesterom. Rommet er utformet for å kunne brukes til flere ting. For å skape en helhet tar vi i bruk de samme elementene i begge deler av rommet. En skjenk kan gjerne lages av kjøkkenskap.


Se flere nyheter til stue. Stue og kjøkken kombinert i ett rom. Kjøkken og hvitevarer. Har det skjedd deg at du sitter i salongen med venner og tenker: Det ville være et flott sett på kjøkkenet mitt. Få oversikt over alle produktene som ble brukt til å lage kombinasjonen av stue og kjøkken.


Denne artikkelen er over ett år gammel , og kan inneholde utdatert informasjon. Etter hvert fikk huset karakter av oppholdsste og det ble med tiden hovedhuset på gården og fikk flere funksjoner. De eldste stuene i middelalderen hadde enten bare ett rom eller treromsplan.


Fra et ønske om å rive en vegg og bygge et soveloft, fikk vi her muligheten å være kreative og skape en helt ny planløsning og atmosfære.

Leiligheten ligger i første etasje med høyt i tak i et gammelt industribygg. Her har vi revet, tegnet og bygd en helt ny etasje og romløsning med større stue og kjøkken nede som resultat. Dagslyset strømmer inn i det lyse allrommet med rause vindusrekker på to av husets kortvegger. Opprinnelig var boligen utstyrt med et lite kjøkken og en stor stue i annen etasje, som nå er gjort om til ett luftig rom.


Nå bor vi rekkehus med kjøkken og stue sammen. Det er ganske praktisk spesielt med små barn tenker jeg. Vi er sammen selv om en jobber på kjøkkenet og andre ser på tv i stua.


Det er også ulemper - rot på kjøkkenet vises når vi har gjester i stua, etc. Nå har vi kjøpt enebolig der det er gang og dør mellom kjøkken og stue. Det viker som dette skal være en litt åpen løsning ut mot sitteplass og da synes jeg at det er penest om ting er mest mulig i ett.


Det virker på tegningen at stue og kjøkken er såpass åpent at du uansett vil ha veldig likt inneklima her, så blir vandringen noe problem da ? Tre er jo levende så litt vandring gjør jo ikke noe. Tips til oppussing av stue : Skaff ny peis utenfor sesong. Det kan være smart å skaffe ny peis, eller komme i gang med piperehabilitering nå som du ikke har samme behov for å bruke peisen til å varme opp boligen eller hytta.


Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid. De inneholder i tillegg stue og kjøkken og har ett eller to soverom. Med et par unntak ligger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg