tirsdag 16. juni 2020

Teppe stue

Benytt deg av vårt store teppeutvalg. Kjøp med trygg e-handel og gode priser. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Ofte er stuen også det største rommet i huset. Med et teppe kan du dele opp store gulveflater og skape ulike soner.

Med sine lyddempende egenskaper vil et teppe også gjøre stuen til et mer behagelig rom å sosialisere i. Med et heldekkende teppe kan du skape et varmt og harmonisk interiør med det lille ekstra som løfter stemningen i rommet. Samtidig kan et teppe virkelig gjøre et helt rom – mange av dem er faktisk små kunstverk i gulvhøyde. Gi varme til et stramt interiør med et rufsete teppe. Teppet Bur Bur er håndvevet i naturfarget afghansk ull og fås i to størrelser.


Tepper skaper både liv og varme i hjemmet ditt. Tepper er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape forskjellige soner hvis du har åpen planløsning. Et rom med teppe vil føles mykere og mer harmonisk enn et rom uten. Tenk over farger og materialbruk når du velger teppe. Store gulvtepper er også viktige for skape trivsel i hjemmet.


De er et mykt underlag som holder føttene dine varme og hjelper deg å dele opp store rom i ulike soner. Velg et klassisk sort, hvitt eller grått teppe som aldri går av moten eller gi den minimalistiske innredningen nytt liv med et fargerikt teppe. Teppe som jeg har fått er vakkert og jeg er veldig takknemlig til en dansk person på telefon som hjalp meg da jeg ønsket å endre ordre. Det var en forståelse og tålmodighet på høyeste nivå.


Teppe som jeg har kjøpt passer i stua nesten som at den har alltid vært her :))) Jeg kommer til å bli en trofast kunde hos carpetVista!

Se etter gulvteppe stue på ikea. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine.


Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Det kan være vanskelig å velge et nytt teppe til stua. Når man blar i teppebunken i butikken er det ofte vanskelig å få det rette inntrykket av hvordan teppet vil ta seg ut.


Vi kontaktet Christian Kongelf fra Kongelf Carpet for å få noen tips. Begynn hjemme i stua Det enkleste er ofte å begynne med formen og formatet på teppet. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Et teppe som får plass til alle møblene, gir deg en mer eksklusiv stue. Så stort skal teppet være. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet.


Vi har et stort utvalg av flotte tepper. Harmonisk og helhetlig i stuen. Det er som om vår lille pause med teppene til fordel for rene krispy flater, har fått oss til å innse hvor mykt, behagelig og lunende tepper faktisk er! Et teppe kan virkelig løfte helheten i et rom, gi det lille ekstra til fargepaletten og virke samlende for møblene i rommet.


Rusta har et bredt sortiment av tepper i forskjell. Teppet mitt, et Jacinda mørk, ser ut som på bildet. Jeg var litt urolig for at teppet skulle være så tynt og lett at det ville krølle seg eller at robotstøvsugeren ville sette seg fast, men selv om det er ganske tynt så er det tungt nok til at det ligger stabilt på gulvet og robotstøvsugeren fungerer på det, så da er jeg fornøyd.


Tepper fungerer som beskyttelse for gulv, gir underlaget man står og går på mykere og mer behagelig, samtidig som de bidrar til et pent innemiljø. Teppeabo - Flotte W ilton gulvtepper i ull og syntet, vevde tepper av ull, flosstepper, kelim og patchwork. Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt.


Uansett om du vil at teppet ditt skal stikke seg ut og være det fineste i rommet, eller være nøytralt og smelte inn i rommets innredning for å gi varme og harmoni – i vårt sortiment finner du det perfekte teppet til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg