fredag 26. juni 2020

Velux vinduer

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Kjøp vinduer til lavpris.


Spørsmål om bruk og parring av produktene har vi samlet på disse sidene.

Her finner du også forklarende videoer. Vårt brede utvalg av vinduer for flate tak, omfatter både klassisk kuppel og to nye moderne topper, en med plant glass og en med buet glass. Det er enkelt å løse inn bonuskronene dine! Du kan laste opp fakturaen både på PC og mobil. Ved at kombinere disse vinduer skabes en dramatisk visuel virkning, hvor det er dagslyset alene der forvandler dit hjem.


Nytt år og nye muligheter. Videre er takvinduene designet og produserte i samsvar med relevante internasjonale standarder. Vi forhandler Velux takvinduer som er den absolutt mest kjøpte og med best kvalitet i sitt felt.

Må ikke forveksles med andre aktører som selger polske Velux vinduer som kun har 2-lags glass. Er du på jakt etter nye og praktfulle vinduer til din bolig? Vi har modeller i alt fra klassisk stil til moderne minimalistisk fremtoning.


Vinduer er viktige for å få frem særpreget til ditt hus. De gir boligen identitet og karakter som virkelig fanger oppmerksomheten. Dagslys skaper liv gjennom store vinduer.


Luft ud uden at åbne vinduet - godt til regnfulde dage og med til at sikre et sundt indeklima. Den unikke gribeliste med indbygget ventilation giver trækfri baggrundsventilation, selv når vinduet er lukket. Du har masser af plads til at åbne og lukke vippevinduet, selv med møbler placeret nedenunder. Vi leverer noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Vinduer vi har til salgs: 1stk.


Dette er vinduer som ligger i eske og er komplett. Kan også velges med Velux Integra med programmerbar kontrollpad for automatisk utluftning, og komfort. Det nye designvinduet CurveTech med buet glass er et lekkert tilskudd til alle boliger med flate tak.


Det buede glasset går fra kant til kant og sikrer at alt vann renner av på overflaten - selv på helt flate tak. Monter vinduet selv, og imponer både naboene og din bedre halvdel! Installer vinduer selv på 1-2-Et PVC vindu har en rekke fordeler.

Den største er nok at de krever minimalt med vedlikehol noe som fører til mindre stress i hverdagen. PVC- vinduer er med andre ord perfekt for deg som føler litt på tidsklemma. VELUX vindu for flate tak i ditt hjem?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg