onsdag 24. juni 2020

Smart oppbevaring

Smart solbrilleholder til bilen. Festes enkelt i bilens solskjerm. Vi får aldri nok skap-plass! Har du skråtak, vinner du mye på å få skreddersydde skap Det er ingen tvil om at det er finest,. Med denne hengende i gangen, holder du hele familien informert om hva som skjer, samler dagens post slik at den ikke blir liggende og flyte, og får til og med et sted å henge fra deg nøkler.


Smart oppbevaring

Papirer, sko, småskrot og ladere blir fort flytende rundt. Selv om rot ofte kan være et tegn på kreativitet, har Boligmani samlet de aller beste tipsene til smart oppbevaring fra det langstrakte internett, slik at du kan få litt enklere i jobben med å holde hjemmet fint og ryddig. Få et ryddig hjem med disse smarte tipsene til oppbevaring. Skyvedører, hyller, kroker og garderobeskap er smarte løsninger til huset. Hva er vel mer irriterende enn å måtte lete seg gjennom sommerkjoler, shortser og bikinier på leting etter vinterfrakken eller det tykke ullskjerfet?


I Norge har vi store variasjoner på garderoben fra sesong til sesong. Den tar lite gulvplass, men du får allikevel mye lagringsplass til oppbevaring av jakker, sko og sesongklær. Få ting er mer frustrerende et rotete kjøkken hvor alt forsvinner. Få fullstendig oversikt og orden på kjøkkenet med smart og praktisk oppbevaring. Med et vitrineskap kan du enkelt plassere bort tallerkener og glass, vis frem det du vil skal synes og gjem bort det andre.


Hos IKEA finner du alt du trenger til oppbevaring av dine. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Finn små skap til vegg. Fellesrom og smart oppbevaring Det er hyggelig å bo i kollektiv, men alle trenger et eget sted til tingene sine.


Få mest mulig ut av hver eneste krik og krok i fellesrommet med hemmelig oppbevaring i sofaen og en hylle som holder tingene deres fra hverandre. Rustas veggsystem kan enkelt skreddersys etter plass og behov. Oppbevaringsløsningen er påbyggbar og kan suppleres med konsoller, hylleplater og oppbevaringsbokser.


Smart oppbevaring

Små og smale rom, skråvegger og skjeve vinkler kan romme mer enn du tror! Kvik gir deg enkle tips til smart oppbevaring som passer til budsjettet ditt. Skinnene skrus rett på veggen og du setter opp så mange hyller du trenger. En slik innredning kan også brukes til oppbevaring av verktøy i garasjen eller skiutstyret på boden. Unik oppbevaring på soverommet som er smart og i tillegg ser bra ut!


På soverommet vil vi ha orden og finne ro! Her er et knippe enestående soverom med god lagringsplass og nydelig innredning. Janaur gir deg mulighet til å starte med blanke ark og hva er vel ikke bedre enn å rydde og ordne litt på begynnelsen. God oppbevaring må være funksjonell. I skapene våre er det god plass, og alt er gjennomtenkt ned til minste detalj.


Myktstengende dører og skuffer, flyttbare hyller og magnetlås som sørger for at døren eller skuffen stanser i lukket stilling, er bare noen eksempler. Enten du skal flytte ditt oppblåsbare boblebad fra boligen til hytta, eller om du bare skal pakke. Vi har mange forskjellige smarte kroker, knagger, hyller og holdere til både badet, kjøkkenet og boden.


Med de ulik holderne kan du organisere og henge opp tingene dine på en smart måte, og mange av våre holdere henges opp med magnet eller sugekopp. Det gjør at du kan velge holdere etter behov, og dessuten slipper du i mange tilfeller å. Det er ikke alltid like lett å få orden i systemet, eller legge til rette for lek og læring. Det er mange som har tenkt på kombinasjonen av entrémøbel med oppbevaring og sykkeloppheng. Her fra britiske Tamasineosher.


Smart oppbevaring

Med smart oppbevaring i alle hjemmets rom blir det enkelt å organisere småting, bøker, tøy og kontorgjenstander. Velger du med lokk i tillegg så slipper du at smuss og skitt. Velkommen innom Biltema og du vil helt sikkert finne oppbevaringsløsningen som. Vi har et bredt sortiment av oppbevaringskasser og plastkasser med og uten lokk. Det er ikke overraskende, det er en naturlig og mulig måte å kvitte seg med ting du ikke bruker ofte.


Problemet er at det ikke alltid ser spesielt fint ut. Da har vi på Trademax løsningen for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg