mandag 8. juni 2020

Solskjerming skyvedør

Sjekk ut solskjerming skyvedør. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Vi har mange typer skyvedører fra kvalitetsleverandører. Stort utvalg og gode priser. Spør våre eksperter i butikk.

Utvendig solskjerming bidrar effektivt til å skape et komfortabelt inneklima på solfylte dager. Prosessen er passiv og derfor et miljøvennlig alternativ til f. Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming , samt glass og aluminium til både privat og næring. Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader og. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.


Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.

Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Bestill gratis befaring her. Stor dobbel skyvedør ut til terrassen.


Vil ikke ha gardiner eller vanlige persienner siden de vil henge i veiennår vi går inn og ut. Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming , folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til. Med enkel betjening og robust utførelse er skyvedøren et godt valg når man ønsker å viske ut grensene mellom inne- og uterommet.


Forseglede kulelager, terskel i eik og god tetting gir en elegant og solid dør til mange ulike formål. Vi forhandler også alle typer solskjerming for innvendig og. Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller - det finnes et hav av utvalg.


I våre butikker har vi stoffprøver og kataloger med en rekke forskjellige produkter. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste.


Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan.

Her har du persiennene og plissegardiner som passer perfekt til dine vinduer og balkongdører fra NorDan. Når en skal bestille dører og vinduer tenker en sjelden på solskjerming. Dette er ofte noe som kommer i ettertid. Ved å bestille plissè og rullegardin samtidig som en bestiller dører eller vinduer vil en spare både tid og penger.


Vi har tenkt på screen, utvendig eller innvendig. Men spørsmålet er hvordan dette går i hop med en skyvedør ? Vi kan evt ha to screens, en på hver side av skyvedøren (det er en del som bare står i ro, og så er det selve skyvedørdelen). Hva er egentlig best av inne og ute? Alle produktene i nettbutikken er produsert av Vema Produkter AS - kun time unna vårt hovedkontor i Fredrikstad. Fixscreens byr på svært fleksible og konfigurerbare ZIP Screen løsninger for de ekstra kresne.


Solskjerming AS er også autorisert importør og forhandler av Renson Fixscreen produkter i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg