onsdag 17. juni 2020

Velux lystunnel

Når de er ferdig, er det bare å skru diffuser glasset på plass. Som en bonus er det det enklere å rengjøre, bare å skru av og rengjøre etter behov. Til flate tak velger du vår integrerte ramme i grå aluminium med slett inndekning. Virkningen er lysere og mer.


Eksempler på hvor en lystunnel kan monteres kan være alt fra kjøkken, baderom, trappoppganger, og soverom.

La fantasien bestemme! Fleksible rør kan bruges, når afstanden mellem tag og loft er for lille eller for stor til et fast rør. Faste rør giver en lige akse af lys.


Røret er varmenøytralt og krever liten plass. Har du plass til en ventilasjonskanal, har du plass til en lystunnel ! Effekten er lysere og mere. Den er varmenøytral – du mister ikke varme om vinteren, og det tilføres ikke ekstra varme om sommeren.


Det vil si at den til og med fanger opp månelyset!

Naturlig dagslys alle steder hvor det er et tak. Har du et tak har du nemlig dagslys over alt hvis du vil. Se hvordan et ellers mørkt rum oplyses dagen igennem af en lystunnel - helt uden brug af elektricitet. Velux Sun Tunnel and Solartube Suntube.


Fra dette går et innvendig høyglanset rør ned til innertaket hvor det avsluttes med en lysspreder. Innenfra ser den ut som en taklampe. Det kan monteres et lyskit inne i lystunnelen, til bruk når det er helt mørkt ute.


En lystunnel sparer strøm, da kunstig lys erstattes av dagslyset. Vi selger takvinduer av høy kvalitet. Alternativt kan du bygge en sjakt og montere elektriske takvinduer. Leveres som fast eller elektrisk åpningsbart vindu. Med takvinduer får du frisk luft og mye dagslys, som har utelukkende positiv effekt på helse og trivsel.


Hvad kalder du det lyset kommer ind ad? En ring av glass som sprer lyset ut i rommet og gir flotte lyseffekter. Anbefales til innbygging i mørke ganger og andre rom uten naturlig lys, hvor det ikke er mulig å installere takvinduer.


Lystunnelen leveres med stivt rør.

Men det er ikke første gang. Kontakt byggevarehuset for prisinformasjon og leveringstid. Finn ditt nærmeste byggevarehus. Har du mørke rom i hjemme ditt, som du ønsker å få lyst opp med naturlig lys?


VELUX vindu for flate tak i ditt hjem?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg