fredag 19. juni 2020

Skytekurs

Oslo Skytesenter har moderne skytebaner. Stort utvalg av håndvåpen og jaktvåpen. Norges mest innovative våpenbutikk med bred kompetanse på jakt og skyting. SKYTEKURS OG VEILEDNING.


Våre erfarende instruktører skreddersyr oppfølgingstimer som passer hvert enkelt skytter.

På nettsidens hovedmeny finner du oversikt over aktuelle kurs og oppfølgingstimer. Vi tilbyr både jakt og skytekurs bare for damer. Kenneth er profesjonell trickskyter med hagle som tar imot små grupper for instruksjon og kursing på sin private skytebane i Aremark.


Skytekurs med hagle hos Kenneth Aspestrand i Aremark. Rypejentene har booket kurs tirsdag 5. Målet er å øke treffprosenten under jakt. Temmen er utvidet med flere kastemaskiner.


Deltagerantallet er minimum maks personer (først til mølla).

Det var denne helgen duket for skytekurs på Eivindsætre for medlemmer i Halden og Omegn JFF. Med på kurset var det flere som konkurrerer til vanlig, og noen som tok i hagla for første gang på veldig lenge. NJFF-Hedmark arrangerer videregående skytekurs - hagle, 21. Dette er en liste over skytebaner i Akershus for armbrøst, bue, hagle, pistol og rifle.


Sted: Klubbhuset på elgbanen (bane 4), Ringerike skytesenter, Buttentjern. Mer informasjon om kurset. Vår virksomhet er i hovedsak å drive skytterklubb, skytebaner og avholde skytekurs.


Innendørs skytebane for pistol og revolver befinner seg i Bagn sentrum. Banen er for finkaliber og grovkaliber max 9mm. Utendørs bane er etablert på veien til Bagnsbergatn og benyttes i sommerhalvåret. Resultatlister – Lerdue.


Lars Jakob har bakgrunn som skarpskytter og våpeninstruktør fra Heimevernet. Han dyrker ellers våpeninteressen med jakt og turer på skytebanen. Torrevieja har deltatt på kurs for å bli bedre kjent med våpenet sitt og bruken. Det er første gang kommunen har arrangert et.


Siste del fokuserer på skyting sammen i grupper. Kurset tar også for seg bruk av ulike andre våpen.

Ved spørsmål til Brovold Shooting AS vennligst benytt følgende telefon eller epostadresse på linken nedenfor. Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til. Skyteklubber, skytterlag og skyteorganisasjoner i Oslo og Akershus - finn andre med interesse for skyting, jakt, rifle og pistol på Aktiv i Oslo.


Bli med og bygg et godt Rogaland. Vi trenger mange dyktige medarbeidere i vår nye fylkesvegadministrasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg