fredag 30. april 2021

Vinduer gammel stil

Vi leverer noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Fakturabetaling eller handlekonto? Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.


Huset ditt fortjener vindu som fremhever det arkitektoriske uttrykket. Skal du restaurere en ærverdig bolig, bygge hytte eller bygge nytt i klassisk stil , er Frekhaug Vinduet det ideelle valget. Den høye kvaliteten på materialer og utførelse, samt de tekniske detaljene, gjør at vinduene holder seg like fine år etter år.

Tenkte eg ville nevne at vedlikeholdsfrie vinduer i gammel stil , kan forårsake innvendig fuktighet. Eg bare sier det, da noen venner av meg investerte i etpar utadslående husmor type vindu, som egentlig er bygd på samme lesten som sidehengslede ramsvinduer. Lagerførte PVC 2-rams og 4-rams vinduer i vedlikeholdsfri utførelse.


Dette er PVC- vinduer i gammel stil og slanke profiler. Til forveksling lik trevinduer. Vi er spesialister på antikvariske vinduer ! Over års erfaring med spesialproduserte antikvariske vinduer ! Spesielt for deg som er opptatt av å bevare gamle stilarter, enten du er byggmester, arkitekt eller en privatperson. Forside Oppussing og nybygg generelt forskjellig størrelse på vinduer i gammel stil ?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Bygg Reis Deg-messen for 28. Norges Varemesse i Lillestrøm.


Vi holder til i hall B– 16. Vi ser frem til å møte deg der og vise deg våre innovasjoner og nyheter. Skaara Spesialvinduer er en foretrukket leverandør av dører og vinduer til vernede bygg og fredede bygg.


Som på bildet over viser, faller mange for fristelsen å lage koseligere og gamlere stil av huset. Men det er ikke lett å endre husets arkitektur uten å bygge om fullstendig. Endringer kan falle svært uheldig ut.


Proporsjoner og detaljering, vinduenes plassering i veggen - mange detaljer er ofte med på å stilbestemme et hus. Rennebu Dører produserer i solide og grove dimensjoner og tilpasser fasaden og innsiden etter dine ønsker. Kulturvindu - for noen ganger holder det ikke med bare normale vinduer. Våre vinduer i gammel stil kan. Da kan nye vinduer i gammel stil være et alternativ til ett litt eldre hus eller villa.


Vi kaller dem også tradisjonelle vinduer , og de passer veldig bra til husbygninger eller nye hus i tradisjonell stil. Vet du hvilke nye vinduer du skal ha? Bytt til vinduer med solskjerming, selvrens eller spar strøm med energiglass.


Uansett finner du vinduene her! Nyprodusert vindu i gammel stil.

Hos oss kalles de for Snickarglädjes tradisjonelle vinduer og vinduer i gammel stil. Hos oss finner du gammeldagse vinduer med sprosser og vindusdører med det samme utseendet og kvaliteten som de opprinnelige vinduene fra århundreskiftet og 20-tallet. Ingen grove eller fiktive detaljer. Denne typen er forbildet for smårutete vinduer og hytte- vinduer. På landsbygda levde det frem til vårt århundre.


Omkring første verdenskrig ble denne typen populær igjen. Vindusprodusentene greide ganske snart å tilpasse seg disse strømningene. De kunne reklamere med spesialtilpassede vinduer i gammel stil. I tillegg med bedre isolerende egenskaper enn de opprinnelige. Kjøp Vinduer i gammel stil på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Vinduer i gammel stil i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse produkter ved hjelp av vår tjeneste. Flotte empire vinduer , ca stk, høyde 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg