mandag 19. april 2021

Weba solskjerming

Sjekk ut weba solskjerming. Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev.

I tillegg importerer vi innvendig solskjerming , utvendig solskjerming (Mottura, Faber) og skodder. Og for deg som er opptatt av design eller lyddempende solskjerming har vi et flott utvalg fra Creation Baumann. Til spesialløsninger som møne- , buevinduer og skråvinduer etc. Multishade har to lag med semi-transparente striper som kan forskyves for å regulere innsyn og sollys. Solskjerming med Hi-Tech rullegardiner.


For alle områder der skarpt og ubehagelig sollys er et problem vil solskjerming med Screen rullegardiner være den optimale løsningen. Gardinstenger, gardinoppheng og solskjerming. Her kan du velge betjening med fjær eller kjede, forskjellige tunge-avslutninger og flere typer lærstropper som lar deg tilpasse rullegardinen etter din egen personlige smak.


Vi leverer solskjerming - ta en titt hos våre leverandører.

Plissèer, lameller, rullegardiner eller screens? Det finnes et enormt utvalg produkter til vinduene, og vi har både sortimentet og kunnskapen til å hjelpe deg til å finne rett produkt. Velkommen til vårt solskjermings-showroom. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Høy kvalitet - måltilpasset og. Skreddersøm Interiør Service leverer det dere må trenge av skreddersøm og spesialtilpassinger av gardiner, liftgardiner, puter og innvendig solskjerming. Faber, Mottura og Creation Baumann.


Standard solskjerming på mål. Lameller, plisse, rullegardiner, persienner og skinnesystemer. Vi prosjekterer, designer og bygger butikker, kontorer, kafeer og restauranter over hele landet.


Vi jobber i prosjektmarkedet som omfatter byggherre, arkitekt, eiendomsbesittere og byggentrepenører. Vi bygger utemiljø for hoteller og restauranter! Weba - Kvalitet og god design. Gardiner og solskjerming Gardiner kan dekorere et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere rommets lysforhold.


Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner, slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Din forhandler i Bergen av Gardinoppheng og solskjerming. Alt av solavskjermingsprodukter. Både inne og utvendig.


Vi fører også måltilpasset solskjerming fra Luxaflex, Vista og Weba.

Trenger du hjelp til oppmåling av solskjerming , liftgardiner eller gardiner – ring oss så kan vi avtale. Norges største utvalg. Johanne og Lene hjelper deg.


Vi har et stort utvalg stoff til gardiner og liftgardiner, som kan syes på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg