onsdag 21. april 2021

Vindu med solskjerming

Konsern med års erfaring og 200. Betal etter levering. Fakturabetaling eller handlekonto? Sjekk ut vindu med solskjerming. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!

Bestiller du solskjerming fra oss når du kjøper eller bestiller vinduer , får du også rabatt. Dersom du har vinduer fra en annen leverandør trenger vi mål på glasset og en beskrivelse på hvordan karmen er. I dette tilfellet er det best at du tar kontakt med oss, sånn at vi veileder deg til å ta riktig mål. Vinduer med integrert solskjerming.


For å oppnå gode bo- og arbeidsforhold trenger vi regulert lys- og varmeinnslipp. Innvendig solskjerming hjelper kun mot strålingen, mens varmen må stoppes før den kommer inn i rommet. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer.


Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade.

Noen andre som har erfaringer med solskjerming i vinduene? Må snart bestemme meg, og er fortsatt litt usikker på om jeg skal velge slike vinduer på vest og sør side av huset. Styr med mobil eller fjernkontroll. Med dagens teknologi følger smartløsninger med de aller fleste produkter og tjenester. Har du anledning til å gå litt opp i pris, kan du gå til anskaffelse av solskjerming med diverse automatiske løsninger.


Automatisering og motorisering av solskjerming har blitt mer vanlig i norske hjem, skal vi tro. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. I våre butikker har vi stoffprøver og kataloger med en rekke forskjellige produkter.


Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv. Dette er viktige teknikker, når byggeforskrift stiller krav tillysinnslipp og energibruk. Ved valg av produkter til innvendig solskjerming anbefaler vi alltid å starte med behovet, deretter se på det interiørmessige. På soverom er det stort sett alltid ønskelig å kunne mørklegge rommet selv på lyse sommerkvelder. Er du plaget med innsyn – f. Får du solstråler direkte på TV- eller PC-skjerm?


Felleskjøpet har et stort utvalg av solskjerming , alt etter ditt behov!

Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Men der du har et vell av valgmuligheter for innvendig og utvendig solskjerming i firkantede vinduer , er valgmulighetene svært få for vinduer med tre kanter. Dersom du er ute etter noe som reduserer både lys og varme, er det utvendig solskjerming som gjelder. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm.


Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser. Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Den store fordelen med persienner foran andre innvendige produkter er hvordan du ved endring av vinkel på lamellene enten kan blokkere nærmest all direkte stråling, eller reflektere stråling opp i himling inne i rommet. Ved å gjøre dette øker mengden dagslys inne i rommet.


Dette gjelder spesielt dype rom og rom med små vinduer. Begge typene kan brukes for å hindre innsyn så vel som solskjerming. Persienner finnes både for innvendig og utvendig bruk.


Utvendige persienner hevdes også å ha en gunstig effekt vinterstid. Ved å ha persiennene nede om natten på vinteren skapes en lomme mellom vindu og persienne, som skal redusere varmetapet gjennom vinduet. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.


Plasseffektiv solskjerming. Beskyttelseskassetten festes i braketter som gir fleksibel montering. Med liten ”pakkhøyde” på kassetten kan screens fint monteres under vannbrett på de fleste vinduer , noe som gjør løsningen til et plasseffektiv alternativ.


Vi har konkurransedyktige priser og levering over store deler av Norge. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av bryter eller sensor. Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass.


Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm til eksisterende glass og SmartGlass - glassruter med ferdig integrert SmartFilm. Ingen bevegelige deler. Noen forskriftskrav løses med tykkere glass, andre med spesialglass.


De to vanligste løsningene for sikkerhetsglass er herdet- og laminert glass. Laminert glass kan leveres av flere lag av glass og folie, basert på dine krav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg