mandag 12. april 2021

Wood arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Dwell som er et stort amerikans designmagasin har skrevet en artikkel om vårt prosjekt på Hellerud Gårdsvei. Jeg kan varmt anbefale Wood videre til andre. Oslo og prosjekter over hele landet.


For oss handler god arkitektur om å skape bygg som er gode både funksjonelt og estetisk. Arkitekturen skal reflektere prosjektets premisser, som for oss alltid består av en kombinasjon av kundens ønsker, landskapet og øvrig kontekst.

OAF har lagt vekt på at det hittil er bygget flere skoler, barnehager og andre offentlige institusjoner i massivtre og at næringsbygg er en sektor som nå øker sterkt i omfang. OAF mener at Valle Wood derfor har en stor signal verdi som kan være til inspirasjon for andre arkitekter og byggherrer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi tror at tre er verdens beste og mest bæredygtige byggemateriale, hvis det blir behandlet på den best mulige måte. Se hele vårt utvalg her. Valle Wood har en sentral posisjon i planen som et utadrettet publikumsbygg og inneholder fellesfunksjoner for de omkringliggende kontorbyggene med møtelokaler og konferansesenter.


Spisesteder og butikker i de nederste etasjene bidrar til liv for området gjennom store deler av døgnet. Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivtre og limtre, og får en sentral posisjon i det nye området sentralt på Helsfyr som publikumsbygg.

Valle Wood skal fungere som en attraksjon, ikke bare for dem som jobber i området, men også for dem som bor der og besøkende. More than 2people of over different. DARK Arkitekter - arkitektkontor i Oslo, Drammen og Stavanger - moderne og kreativ arkitektur innen urbanisme, bolig, næringsbygg, offentlig.


A film in Norwegian about one of our schools and why we love building in wood – Vi heier på forskningen som kan gi håndfaste bevis på treets gode effekter. Hyggelig ros fra flere hold til Ydalir skole og barnehage (foto på hovedoppslaget) og noen gode ord fra vår Ola Roald i denne artikkelen fra Aftenposten skrevet av Hilde Lundgaard. Valle Wood er NCCs første byggetrinn i en større planlagt utvikling på Valle, men var i utgangspunktet prosjektert som et tradisjonelt stål- og betongprosjekt. Christian Hvass, utviklingssjef hos byggherre NCC Property Development, deltok sammen med flere fra NCC på et FutureBuilt-seminar da ideen om et massivtrebygg på Valle ble lansert.


Dette er framtidens arkitekter og formgivere, og det er viktig at de får gode kunnskaper om bruken av alle typer materialer, ikke minst tre. Dette skal gjøre dem i stand til å etter hvert løse mer komplekse oppgaver i studiet og senere også som sentrale aktører i byggenæringen. Hos Saga Wood tilbyr vi unike produkter, og vi går gjerne inn i et tett samarbeid med både arkitekter , byggmestre, entreprenører etc. Det sikrer at vår erfaring og kompetanse blir utnyttet best mulig i forhold til hvert enkelt prosjekt. Wood Solution Conference holdt i Vancouver Canada.


Resultatet av mulighetsstudiet til Hornnes Hjelpefengsel. Prosjektbeskrivelse ble laget av Hornnes Hjelpefengsels venner og THA Arkitekter. Heia for bygningsvern!


Wood Arkitekter har tegnet denne flotte hytten i Hemsedal i Malm100. Fasaden er etterbehandlet med OSMO Perlegrå , en førpatinering som stabiliserer gråfargen enda bedre.

Behandlingen skjer kun en gang, naturen gjør resten. Shop and view the latest Womenswear, Menswear, Shoes and Accessories Collection from the official Wood Wood website. MAP Arkitekter AS, Drammensveien 130C. Made by Wood er et nytt og innovativt designkonsept mellom de tre ledende snekkerbedriftene Hamran, Melby og Meling.


Vi skaper helhetlige og eksklusive designløsninger i tre – skreddersydd ned til den minste detalj. Kjærligheten til materialene og det gode norske håndverket gir et bærekraftig og varig resultat. By choosing high-quality, solid wood such as Cedar or Mahogany, you will see a number of tangible benefits. Custom windows made of single-cuts of timber species reduce the number of problems you can see in the lower forests such as wood -cracks which can result in leaking air outside the house.


Vi er et arkitektkontor som har lang erfaring med utvikling av boliger, hytter og større byggeprosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg