fredag 2. oktober 2020

Strikket ullpledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ullpledd - Best pris i Norge! Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage!


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser. Se mer og kjøp på Kid.


Pleddene er strikket på skrå fra spiss til spiss, noe som gjør at pleddet blir veldig smidig, så det er enkelt å pakke seg inn i. Se våre ullpledd , fleecepled pelspled vattpledd og strikkede pledd. Når du har strikket en rute bytter du bare garn og strikker en rute til.

Strikk remser på samme måten. Eksklusivt og mykt pledd som er strikket i svært behagelig ull-kvalitet. Et perfekt pledd i vogn, på biltur, i seng eller bare til kos. Passer godt for helårsbruk, men varmer spesielt godt utover høst og vinter. Kos-serien strikkes alltid i 1 merinoull i en svært myk og lun kvalitet.


Et ullpledd fra Høie egner seg like godt på de aller kaldeste dagene som på dager som bare er litt kjølige. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpledd , i både duse og sterkere farger. Babyteppet er strikket i fin, myk 1 økologiske bomull.


Den kan brukes lenge, samt at man kan ha den som et minne for resten av livet. Du kan gi den som gave til bursdag, dåp, navnedag eller ved en annen anledning. Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.


Dine innstillinger for informasjonskapsler. Lanullva ønsker at den nyfødte skal oppleve behagelig varme og trygghet i øyeblikket hvor babyen og verden slik vi kjenner den møtes for første gang. Vi har derfor strikket ullpledd til baby i den mykeste merinoull av høyeste kvalitet. Tull deg inn i et deilig og varmt pledd mens du nyter litt avslappende tid i sofakroken!


Hos oss finner du flotte ullpledd og store pledd i ulike størrelser.

Om du er på utkikk etter et mindre koseteppe har vi også små pledd. Coral fleece- pledd kan brukes både innendørs og utendørs, og er av deilig, mykt og lekkert materiale - 1 myk mikrofiber. Den ideelle gave til kollega, venn, kjæresten, bestemor eller far. Gavekortet leveres i design og innpakning.


Kortet er hos deg i løpet av noen dager. Etter å ha lagt ut bilder på instagram av sommerens strikkeprosjekt (ja du leste riktig, og det var varmt!) har jeg fått en del spørsmål rundt det perlestrikkede pleddet. Nå er ikke jeg noen reser med strikketøyet, og som jeg har nevnt tidligere er dette det første jeg har strikket siden barneskolealder. Et deilig pledd eller teppe kan gjøre underverker for sofaen.


Handle trygt på jotex. Navn, fødselsdag, vekt og lengde er strikket inn i dette søte babyteppet. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg