torsdag 1. oktober 2020

Trillebord kjøkken

Trillebord kjøkken

Det skal være enkelt å handle maskiner og utstyr til ditt kjøkken. Vi har maskiner, benker, ovner og utstyr til ditt storkjøkken. Vi har stort utvalg av trillebord til gode priser.


Trillebord kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Et avlastningsbord på kjøkkenet er perfekt når du trenger litt ekstra benkplass å jobbe på.


Et trancherbord eller en kjøkkenøy fungerer også supert dersom du trenger mer oppbevaringsplass på kjøkkenet ditt. I tillegg kan en kjøkkenøy være et hyggelig og sosialt sted på kjøkkenet å samles rundt. Utnytt plassen på kjøkkenet med en kjøkkenøy eller et bord med hjul.


Med en kjøkkenøy eller et trillebord til kjøkken får du ekstra lagringsplass på kjøkkenet. Du kan bruke trillebordet på flere måter, som ekstra arbeidsplass på kjøkkenet , som praktisk oppbevaring i entreen, eller som et nattbord med særpreg. Vi er aktive i Horeca bransjen i mer enn år og leverer høy kvalitet av forskjellige Europeiske produsenter av storkjøkkenutstyr. I løpet av denne tiden har vi oppnådd en ledende posisjon i markedet av salg og god service av profesjonelt storkjøkkenutstyr.


I vårt tilbud finner du høy kvalitet utstyr som passer i små eller større. Witre tilbyr et bredt utvalg av vogner, rullebord tilpasset industri og lagerlokaler. Alt du trenger til arbeidsplassen. Perfekt som ekstra oppbevaring på kjøkkenet , i gangen, soverommet eller på hjemmekontoret. Testet og godkjent for kontakt med næringsmidler.


Trillebord kjøkken

Den robuste konstruksjonen og fire hjul gjør det enkelt for deg å flytte trillebordet og bruke det der du vil. Det passer inn de fleste steder fordi det er så lite. Men det fungerer helt greit til mitt bruk enn så. Vi har trillebord av høy kvalitet til gode priser. Se vårt store utvalg her!


Kontormøbler til arbeidsplassen. Kjøp trillebord hos Trademax. Alltid års garanti! Svært praktisk: En slik trillevogn kan du alltid ha der du trenger den, og den har plass til litt av hvert. Gi din egen vurdering.


There is no widgets to load! Trillebord til kjøkken. Alle våre trillebord , platåvogner, hyllevogner og transportvogner har robuste kvalitetshjul. Våre rullebord er blant de kraftigste på markedet.


Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Her kan rullebordet brukes som ekstra oppbevaringsplass og kan enkelt flyttes ved behov. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken , stue, soverom og bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg