fredag 9. oktober 2020

Tom dixon kobber

Tom dixon kobber

Stort utvalg av Tom Dixon. Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Free Shipping on Orders Over $49!


Tom dixon kobber

Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen. Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Finn laveste nettpris her. Tom Dixon er et populært britisk designmerke, som selger lamper i land verden rundt. Merket er verdenskjent for deres futuriske og innovative lysdesign.


Produktene fra Tom Dixon er gjenkjennelige og av fantastisk kvalitet, det er helt klart et merke som fortjener å bli kikket gjennom. NET, the only place to browse the full Tom Dixon collection. Ranging from our famous Pendant Lights and Furniture to some of our newest Home Accessories. Tom Dixon for Tom Dixon Konsept Melt Pendel Kobber er en del av Tom Dixons mission om å designe, belyse og innrede fremtiden.


Tom dixon kobber

Dette oppdraget har igjen gitt oss et vakkert utvalg av intrigante lamper, i Melt serien. Vakum metallisering er den avanserte teknikken som har gitt oss Melt Bordlampen i Kobber. Se beste pris på Tom Dixon Copper Round pendel 45cm. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Taklampe, Kobber , Messing, Plast,. Design: Tom Dixon Konsept: Tom Dixon Spot Round Taklampe er en kombinasjon av en ytre kappe i kobberbelagt rustfritt stål og en massiv glasslinse med integrerte LED-pærer. Lampen er designet spesielt til å brukes på baderommet og har derfor IPgodkjenning.


Den metalliske og polerte looken reflekterer samtidig lyset, som skaper et dramatisk uttrykk i rommet. Etch-kolleksjonen fås i overflater av stål, kobber og sort. Beat - en skulpturell pendel En annen spennende kolleksjon fra Tom Dixon er den like berømte Beat-serien som henger i boliger, restauranter og hoteller rundt om i verden. Røttene fra 80-tallets frekke og uforskammede forsøk på å gjøre gjenbruk hot, er den dag i dag synlig og tilstede i lampene, der Dixons forpliktelse og lyst til innovasjon og utvikling lyser ut av dem. Hos oss kan du alltid finne designlamper av Tom Dixon.


Kjøp en lampe fra Tom Dixon på nettet her. Alltid 1dagers returrett og hurtig levering. Tom Dixon er utstilt på flere kjente museum rundt om i verden, og deres produkter selges i mer enn land. Den elegante og specielle Melt Surface Kobber er siste tilskudd til serien av Tom Dixons teknologiske avanserte og vakre vakuummetallisering som utgjør Melt-serien. Etch Light Pendel Kobber En elegant og estetisk lampe fra Tom Dixon.


Tom dixon kobber

Lampens uttrykk er inspirert av syreprosessen og er bygget etter matematisk logikk. Det fine mønsteret skaper en masse skygger og lysspil. Virkningen er den samme - hele rommet er avspeilet i lampen - og det gir lampen dybde og et skulpturelt snitt. Produksjonsmetoden med vakuum metallisering på innsiden av polykarbonat skaper et mykt lys. I dag er Tom Dixon et anerkjent selskap som designer og fremstiller moderne belysning og møbler.


Tom Dixon har satt fokus på innovasjon og hans misjon er å gjenopplive den britiske møbel- og lampeindustrien. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg