tirsdag 27. oktober 2020

Tørkestativ kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn tørkestativ kjøkken nå på Kensaq. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger.

Kan stilles hvor du vil hjemme, selv i fuktige områder som baderom og innglassede balkonger. Kan også brukes i baderom og våtrom. Finn de riktige integrerte produktene til kjøkkenet Guide - Ventilator Tjenester for. Vi har utstyret du trenger for å vaske opp på kjøkkenet.


Hos oss finner du oppvaskbørste, flaskebørste og oppvasksvamp. Vasker du opp mye om gangen kan et oppvaskstativ hvor oppvasken kan tørke. Vi har også store søppelposer, såpedispenser til oppvasksåpe og bestikkholder, slik at du kan holde kjøkkenbenken ryddig og organisert.


Nå er det slutt på våte kluter og oppvaskbørster som ligger og slenger – eller som henger over vasken og blir unødvendig skittent.

Fordelen med et slikt tørkestativ er at det har veldig mye snor, og du får alltid plass til hele klesvasken på stativet – også selv om du vasker sengetøy, laken og håndklær som tar mye plass. Passer til været I tillegg roterer selve stativet på stangen. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk.


Kjøkken tralle i tre. Adresse: Sarl Ravvie. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.


Få produktnyheter og gode tilbud på epost. Men hvor skal man ha det? Kanskje er du heldig og har et eget vaskerom med tørkeplass, men mange vil nok kjenne seg igjen i det evige tørkestativet i gangen, badet, soverommet eller stuen.


Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt. Er du på jakt etter nytt kjøkkenutstyr? Enten du trenger nytt vaffeljern eller ny kjøkkenmaskin er Jernia kjent for å ha det du trenger å lykkes.


Er det én ting de færreste av oss kommer unna i hverdagen, er det klesvask.

Og når en har vasket klær, er det praktisk å kunne henge det opp. Derfor har vi et stort utvalg av forskjellige tørkestativ sånn at du kan skaffe akkurat det du ønsker deg mest. Det er ikke bare på kjøkkenet eller på badet at skapinnredningen spiller en avgjørende rolle for funksjonaliteten – det gjelder også for garderobeinnredningen.


Det er de små viktige detaljene som sikrer for at skapinnredningen er funksjonell. Hos HTH finner du den optimale skapinnredningen til både garderoben din samt kjøkkenet eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg