tirsdag 17. november 2020

Yoga håndkle

Perfekt til treningsstudio, fitness timer og yoga. Med et yoga håndkle vil du unngå dette problemet, og i forhold til vanlige håndklær er et yogahåndkle spesiallaget for å fordampe bort svetten samtidig som det også gir deg et ekstra godt feste når du legger det oppå en yogamatte. Manduka eQua yoga håndkle er et mikrofiber håndkle som lett utkonkurrerer et bomull eller polyester håndkle.


Kan brukes på matten, som et bakterie fri treningshåndkle eller som et effektivt reisehåndkle. Viser til (av produkter) Saga Marketing AS.

Legg til i ønskelisten. Yoga Mat Fresh Spray. Den ene siden har punkter av silikon for å motvirke at det sklir, og for å gi god friksjon mot underlaget. Vaskes på 40° og lufttørkes. Til Bikramklassen er det obligatorisk å bruke håndkle på matten.


Booking: Alle må forhåndsbooke seg inn på klasse før du kommer første gang. Shop online til gode priser. Vi har verdens beste yogamatte, Manduka.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Fri frakt over 5Kr. Rask levering 3-dager!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Dette er et ultralett håndkle som har en ideell overflate for høy intensitet oppvarmet yoga økter. Dette håndkle er perfekt til dig som ønsker et bedre fotfeste. Med utfordrende øvelser kan det være en stor fordel å ha en god forbindelse til underlaget. Suitable for your yoga mat.


Super absorbent and fast drying. Comes in a black mesh bag. Product specifications. Takk for besøket Tmart! Nå trenger du noen yoga forsyninger til å hjelpe deg. Polyester og Nylon.


Ji sport er et veletableret handelsfirma der selger sportsrekvisitter til skoler, institusjoner, klubber, firmaer og.

Håndkle av mikrofiber med god absorpsjonsevne. En yoga håndkle er også en mer hygienisk måte å praktisere, fordi håndkle lett kan vaskes og tørkes mellom praksis. Hvis du glemmer yoga matte eller har begrenset reiserestriksjoner, kan en yoga håndkle fungere som en yoga matte i en klemme. De vil passe bedre i en koffert.


Det blir snart ferdigstilt dusjer i gangen utenfor studioet. Inntil da har vi tilgang på dusjer i etasjen under oss. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg