torsdag 5. november 2020

Utvendig screen pris

Duk, motortype, farger etc. Kassetten hviler på sideskinnene som er montert mot listverket på hver side av vinduet. Gratis befaring Konkurransedyktige priser Landsdekkende levering. Utvendig rullegardin i kassett.


De passer spesielt godt til moderne bygninger eller for deg som ikke vil at persiennene skal ta for mye oppmerksomhet. En utvendig rullegardin.

Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte. Screenduken er jevnt perforert. Plasseffektiv solskjerming. Beskyttelseskassetten festes i braketter som gir fleksibel montering.


Under kan du se bilder av produktene. Bla gjerne i vår produktkatalog for utvendig sol- og innsynsskjerming. Er på jakt etter utvendig Zip- screen evt.


Har forstått det slik at det skiller en god del i pris.

Noen som vet av erfaring hvor det er billigst å handle fra? Holder til i Trondheim. Hvem kan man evt bruke mtp montering? Elektriker må inn å ordne alt i forhold til motor osv.


Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen. Levering i hele Norge. Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset. Fjernkontroll kommer i tillegg. Legg inn bredde, høyde, motortype og duk i nettbutikk.


Pris på montering etter befaring. Få pris levert hjem på døra. Vi hjelper deg med prosjektering. Beaufort ZIP- screen kan kobles til sol- og eller vindautomatikk for optimal komfort.


Da vil solskjermingen automatisk gå ned mens solen er tilstede, trekke seg opp dersom det blåser for kraftig. Du kan når som helst velge å deaktivere solautomatikken, men ikke vindautomatikken da dette er en sikkerhetsfunksjon. Kvalitet på screen gardiner!


Våre screen gardiner produseres av Selt Sun Protection Systems.

Utførelsen er diskret, men effektiv og passer til de aller fleste bygg og hustyper. Utformelsen gjør produktet til vårt desidert mest vindsikre dukprodukt. Solskjerming leveres med motorisert betjening som standard og Somfys RTS fjernstyring kan velges mot tillegg. Det store utvalget av screenmarkiser fra Fasadeprodukter AS gir mulighet for en lang rekke løsninger til så godt som alle anvendelsesområder. Uansett om det benyttes Fasade screen eller ZIP screen så er dette et utmerket produkt for å opprettholde ett optimalt inneklima, beholde utsikten og samtidig dempe innsyn.


Når du ønsker å skjerme deg og dine mot både høy og lav sommersol, kan Europris tilby et bredt utvalg av markise, parasoller, partytelt, m. I dag fikk jeg pris på ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg