mandag 23. november 2020

Utvendig screen

Utvendig rullegardin i kassett. Vekt i bunnlist for å holde duken stram;. Solskjerming i toppklasse – konstruert for store vinduer. De passer spesielt godt til moderne bygninger eller for deg som ikke vil at persiennene skal ta for mye oppmerksomhet.


En utvendig rullegardin. Screenduken er jevnt perforert.

Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte. Plasseffektiv solskjerming. Beskyttelseskassetten festes i braketter som gir fleksibel montering. Legg inn bredde, høyde, motortype og duk i. Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset.


Vurderer du å investere i utvendig solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.


Suppler ditt VELUX takvindu med en VELUX solskjerming.

VELUX gardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme for alle behov. Velg mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle,elektriske eller solcelledrevne. Kassetten hviler på sideskinnene som er montert mot listverket på hver side av vinduet. Duken er fremstil av PVC-belagte glassfibertråder vevd diagonalt. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner.


På norsk kalles produktet utvendig rullegardin, og dette er på full fart inn på det norske markedet. Beaufort ZIP- screen er en vindsikker og meget funksjonell vindskjerming. Utførelsen er diskret, men effektiv og passer til de aller fleste bygg og hustyper. Utformelsen gjør produktet til vårt desidert mest vindsikre dukprodukt. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.


Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger. Den viktigste forskjellen på utvendig og innvendig montert screen er evnen det har til å stoppe varme. En innvendig screen litt avhengig av type, vil stoppe vesentlig mindre. Kvalitet på screen gardiner!


Våre screen gardiner produseres av Selt Sun Protection Systems. Vi har løsninger for bruk innvendig og utvendig. Tundra Sol er Norges eldste og mest erfarne produsent av screen som utvendig solskjerming.


Det er skinner på sidene som holder på plass bunnlisten, som sørger for at duken er stram i ulike posisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg