fredag 13. november 2020

Utvendig husvask før maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Få pristilbud fra flere bedrifter. Søk etter utvendig husvask før maling på den nye KensaQ. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Men også her er det mange som gjør feil. En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus.


Slik vasker du huset utvendig. Begynn alltid med å finne frem nødvendig redskap.

Du trenger: Jotun 2-i-Husvask og Soppfjerner, påføringsflaske, børste og vannslange eller høytrykksspyler. Bruk gjerne hansker og beskyttelsesbriller, Jotun 2-i-Husvask er ikke skadelig, men det kan være irriterende med sprut mot øyne og hud. Vi skal male huset i sommer. Siden det er minst år siden sist gang huset ble malt utvendig av en tidligere eier, er det på tide å svinge penselen igjen. De som har greie på både maling og hus, anbefaler at huset vaskes en gang i året.


Det har ikke vi gjort, så det må derfor til en grundig vask før vi kan sette i gang med å male. Utvendig husvask før maling. Men jeg har lært at det aller beste du kan benytte, er en god husvask , og så la vanlig hageslange gjøre jobben.


Tar effektivt bort fett,skitt og andre forurensinger så den nye malingen får bedre vedheft til underlaget. Men dersom syd- og vestveggen fremstår som slitt, bør de få et nytt strøk med maling før sommeren. Hvis maling eller beis har sprekker eller riss, så har du ventet for lenge. Er du i tvil, så mal eller beis veggen allerede nå, tilføyer han.


Skal du male huset må du bruke noe kraftigere rengjøringsmiddel enn det du gjør ved den årlige vasken. Her har Jotun et produkt som kalles Kraftvask. I tillegg til at dette er et kraftigere rengjøringsmiddel, gjør det også at flaten på veggen blir nedmattet og at det nye strøket med maling får bedre heft til underlaget.

På grunn av klimaforandringer og økt luftforurensing er utvendig vask av huspanelet helt nødvendig før maling og beising. Regelmessig utvendig vask vil forebygge sopp og råteskader, samt gi økt levetid for maling og beis. Jeg personlig sverger til klorin, da dette er billigere, en liters kanne koster 1på europris, og den er mer enn effektiv nok til mitt bruk. Jeg bruker klorin til å matte ned overflaten før maling , ved å bruke en solid skrubb, og jeg bruker klorin ved husvask generelt når jeg ikke har planer om å male.


Finn utvendig husvask før maling nå på Kensaq. Vi malte to strøk utvendig sent i fjor. Har vasket med husvask høytrykk vasker gamle maling er blitt. Klorin er effektiv på svertesopp og groe, og matter overflaten, zaloen avfetter godt og vannet blir jo bare et rent medium for blanding. De har også prøvd husvask , men ikke sett at det var noe bedre, heller dårligere.


Til den vanlige rengjøringsvasken av fasaden eller til flater innendørs, brukes et mildt vedlikeholdsvaskemiddel av typen husvask. Bruk linsåpe eller husvask , og påfør såpe med en trykksprøyte eller. Du kan godt vaske i dårlig vær, da tørker ikke såpen for deg underveis. Hvor lenge bør man vente før man maler etter at huset er vasket?


Er det sommer og sol og du har vasket huset, holder det med et døgn, sier Dahl. Men vær påpasselig med skyggefulle hjørner og vegger, det er smart å vente med å male disse områdene til sist. Husvask hvert år – Anbefalingene er helt klare, huset ditt har det best med en årlig vask, sier Dag Frogner Hansen, teknisk produktansvarlig i Jotun.


Hansen råder alle med malte eller beisede yttervegger til å vaske trepanelet hvert år for å fjerne skadelig sopp- og algedannelser, og for å forebygge råte og gi lenger levetid til maling og beis. Også til husvask utvendig , men det er. Vasker du før maling ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg