onsdag 18. november 2020

Veggmaling med glitter

Kjøp veggmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


La Via Lattea betyr melkeveien og er en maling med glitter.

Glittermalingen er dekorativ og inneholder pyramideformede flak av aluminium og hvite perler. Disse små partiklene reflekterer lyset i ulike retninger og vil opptre som diskret glitter. Og så et strøk med kun maling og hiv på noe glitter. Finnes jo neglelakk med glitter i. Bland glitter i den klare malingen med en rørepinne , hell en liten mengde inn i en ren maling skuffen og male veggene med en berg pensel. Restir malingen i boks før helle mer i skuffen.


Tenker at hvis du maler og hiver på glitter , er det sikkert et helvete å fjerne det senere. Hvis det sitter godt, kan det bli vanskelig å male over, uten at det skinner igjennom osv.

Men vet jo ikke sikkert. Heier på mer glitter , jeg, blir dårlig med det hos meg med bare gutter i huset. Både vegger , møbler og gjenstander kan gis et snev av glitter og glamour. Bruk en metallglitrende dekormaling til potteskjulere, krukker, bilderammer møbler og vegger. Gi nytt liv til bruktfunn, gamle møbler fra bestemors.


Midun Veggmaling er en hurtigtørkende veggmaling for maling i tørre rom innendørs. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. I dag du har vegg maling med glitter og lignende, noe som først og fremst tjene en dekorativ hensikt. Det kan være lurt først å redigere veggen i en tilsvarende farge, så den siste finishen ikke føre til problemer med dekningen.


Svampene av muren kan også gi en morsom effekt. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate.


Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger.

Skip trial month free. Tak- og veggmaling for den profesjonelle. Slik blir det med rullesparkling enklere. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. Skaper stemning og henter frem en herlig julefølelse i alle miljøer, små som store hjem. En effektfull gran med tynne, gullglitrende grener.


Fin som dekor på julebordet, kommoden eller vinduskarmen - enkel å flytte rundt for å variere interiøret. Passer like bra alene som i gruppe med flere trær. Jobber tett sammen med en malermester som henger mye tapet og han nekter å henge opp veggfornyer. Lim trenger du uansett, det er rimelig og det funker. La det sette seg, så ruller du over med lim utenpå.


Du kjenner kanskje på at du ønsker å gjøre noe nytt på en vegg i huset ditt, men du er usikker på hva. Kanskje tenker du at bare et enkelt strøk med maling blir for liten forandring, mens det å legge en ny tapet blir for mye jobb. Maling med WOW-effekt.


Da har vi et produkt som er midt i blinken for deg! Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg