fredag 25. desember 2020

Trestjerner maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Vi har produktet som passer ditt. Sammenlignet med enkomponente gulvmalinger, gir tokomponente epoksymalinger en vesentlig bedre beskyttelse mot både slitasje og kjemikalier. TRESTJERNER SIGURAL GULVMALING SKYGRÅ 1L Se alt fra TRESTJERNER. TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv.


Sigural 2-komponent epoksy maling til betonggulv. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt.

Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Oljen gir en vakker lød og fargespill. Om du har laminat, vinyl, betong, tre- eller parkettgulv.


Du velger også hvilken finish du vil ha. Om du foretrekker en matt, halvblank eller blank glansgrad på ditt “nye” gulv. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Les tester og omtaler før du kjøper. Lakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverk og motvirker nedbrytning av lakkfilm.


Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv. Gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.


Den er lett å påføre, er hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget.

Maxbo har gulvmaling til alle underlag som for eksemepl tregulv, laminatgulv, parkettgulv og betonggulv mfl. Er en støvbinding og en klar behandling av betonggulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg